Arī iesācējiem vajag trenēties

 Biedrība “Prāta laiks” šodien “Pestīšanas armijas” Bauskas korpusa telpās 10. februārī rīkoja turnīru cilvēkiem ar invaliditāti un dambretes iesācējiem “Bauskas prātnieks”. Sacīkstēs šoreiz piedalījās 22 sportisti un dalībnieku skaitu plānojam vēl kāpināt. Izskatās, ka sacīkstēs var piedalīties pat 36 vai 38 sportisti, kas nozīmē, ka varam spēlēt vairāk.

Turnīrs notiek sadarbībā ar invalīdu sporta un rehabilitācijas biedrību “Bauska” un ģimeņu biedrību “Ābulis”. Ar balvām mūs atbalstīja SIA “Preses serviss” un izdevniecības “Egmont Latvija”, “Kuma” un “Dienas Žurnāli”.

Izmantojot iespēju pasniedzām sudraba medaļu Armandam Skudram – viņš pagājušā gada “Bauskas prātnieks” turnīrā pēc punktiem izcīnīja otro vietu.

Šoreiz pieaugušo konkurencē uzvarēja jaunpienācēji – pirmais Jānis Jegorovs, otrais Aivars Vancāns. Trešajā vietā Armands Skudra. Tiesa, diploms viņam, bet balvu viņa vietā pasniedzām Emīlam Grigonim – viņam par ceturto vietu šoreiz Ilustrētā Zinātne. Dāmām vietu sadalījums – Regīna Punkele, Sarmīte Poškute un Ija Jonikāne.

Iesācēju kategorijā ļoti labi sevi parādīja Monta Garā, kas reāli ir pirmā rezerviste Latvijas skolēnu komandu čempionātam U8 grupā – viņa trešā kopvērtējumā un pirmā starp iesācējiem. Otrā Luīze Birkmane, trešā Karlīna Sondore. Zēniem negaidīti pirmais Pestīšanas armijas pārstāvis Artūrs Šāberts, otrais Rihards Mežsargs no Griķu pamatskolas, trešais – Hugo Platais.

Nākamo turnīru plānojam aprīlī – datumu vēl precizēsim.

Turnīra tabula šeit: http://fmjd.org/…/tourname…/2018/f_84/final_standings&6.html

Tiem, kam nepaveicās – pat ja esi iesācējs, ir vērts trenēties. Gaidām sporta skolā Uzvaras ielā 4 otrdienās no 15.30 un piektdienās no 13.30.