Bauskas 2. vidusskolā izspēlē ātri

Biedrības «Prāta laiks» rīkotās dambretes popularizēšanas aktivitātes «Bauskas novada dambretes dienas 2017» astotais pasākums notika Bauskas 2. vidusskolā 2. novembrī. Pasākumā piedalījās 51 sākumskolas skolēns.

Sacensības piedalījās 1. klases audzēkņi. Pasākumu vadīja viens no labākajiem Latvijas dambretistiem Jānis Štāls. Diemžēl atvēlētais laiks šoreiz bija ļoti mazs – viena mācību stunda, kas pietika diviem mačiem. Daži izspēlēja vairākas spēles, bet tas jau bija ārpus turnīra fiksētajiem rezultātiem.

Projektu biedrība «Prāta laiks» īsteno ar Bauskas novada atbalstu konkursā «Mēs savam novadam». Tāpat dambretes aktivitātes atbalsta Bauskas veikals «Apavu namiņš». Balvās bērniem bija konfektes un uzlīmes. Ar sacensību rezultātiem var iepazīties interneta adresēs:

1. a klase – http://fmjd.org/results/tournaments/2017/f_71/index.html

1. b klase – http://fmjd.org/results/tournaments/2017/f_72/

1. c klase – http://fmjd.org/results/tournaments/2017/f_73/

Seši labākie 1. klases audzēkņi piedalīsies lielajā finālā novembrī. Tiesības spēlēt lielajā finālā ieguva Elīna Arāja, Viktorija Tjuha, Janeks Roze, Linards Puzurs, Renāte Noste, Kārlis Šāberts. Lielo finālu ar balvām atbalstīs arī «Apavu namiņš» un izdevniecība «Egmont Latvija».

Fināla provizoriskais datums pašlaik noteikts uz 24. novembri. Kad būs zināms precīzi, publicēsim ar visu dalībnieku vārdiem un uzvārdiem.