Ceļotāju kausam aizvadīts jau 5. posms

Pēc šīs dienas turnīra šogad ceļotāju kausā piedalījies jau 71 sportists. Bija gana daudz spēlētāju no Baložiem – no vienas puses tas turnīru ievilka laikā, no otras puses – visiem bija vēl interesantāk.

Kā ierasts, visi šīs kārtas dalībnieki saņēma arī žurnālus no mūsu atbalstītājiem – SIA “Preses serviss” nodrošina mums žurnālus no “Izdevniecības KUMA”, “Izdevniecības Dienas žurnāli” un bērnu vidū tik ļoti populārās “Egmont Latvija”.

Starp turnīra pārsteigumiem noteikti jāmin Rūta Arāja – diez vai viņu šogad kāds spēs apsteigt cīņā par uzvaru iesācēju grupā. Maz bija elites grupas spēlētāju, tāpēc dalībnieku trijnieks uzspēlēja ar pārējiem un ieguva noderīgus punktus kopvērtējumā.

No ciemiņiem noteikti jāuzslavē Oskars Bajārs, kurš bija labākais no Baložiem. Tāpat iesācēju grupas zēni – viņi ar vienu vienīgi šo kārtu jau cīnās par šī turnīra godalgām kopvērtējumā.

Nākamās sacensības 2. novembrī. Pēdējā posmā decembrī pasniegsim arī balvas kopvērtējuma uzvarētājiem grupās. Šeit pievienoti visi rezultāti un kopvērtējumi. Vairāk bildes skatāmas “Bauskas prātnieks” Facebook profilā un turnīra dalībnieka Jāņa Jegorova profilā.