“Ceļotāju kausu” izcīna Denijs Vilhelms Krauklis

 Visbeidzot – turnīra kopsavilkums. Aizvadīti septiņi posmi, ieguldīts ļoti daudz darba, bet saņemta pretim arī liela atsaucība. Kopā visos posmos ir piedalījušies 77 dambretisti. Varbūt pat labi, ka ne visi reizē – kur mēs viņus visus liktu? Uzreiz par centību jāuzteic trīs, kas spēja apmeklēt visus turnīrus – Denijs Vilhelms Krauklis, Everts Rūdolfs Lepsis un Armands Skudra.

Par kopvērtējuma kausiem, medaļām un balvām šoreiz ļoti jāpateicas Bauskas novada Bērnu un jaunatnes sporta skolai, sporta centram “Mēmele”, Bauskas novadam un arī zīmolam “Genius History”.

Pirmo trīs vietu ieguvējus tabulās var atrast, bet jāpiesaka būs atsevišķa nominācija, kas iedvesmo turnīra ideju un mērķi šim pasākumam. Trīs dalībnieki saņēma ceļotāju titulus – tie, kas sākuši no iesācējiem un tīri labi turpinājuši spēlēt augstākās grupās. Bronzas ceļotāja tituls šoreiz Kitijai Valmunskai, sudraba – Enijai Mežsargai, bet zelta ceļotājs mums ir Arvo Krebe no Baložiem, kas sāka iesācēju grupā un pēdējā posmā savus spēkus izmēģināja elites grupā.

Jāatzīmē arī, ka bija grupas, kur kopvērtējuma līderi mainījās pēdējā kārtā. Interesantākā situācija, pateicoties retākai dalībai sacensībās, nekā citās grupās, bija iesācēju grupā, kur Eduards Havensons no Baložiem ieradās, uzspēlēja un ieguva trešo vietu kopvērtējumā.