Darenam Dumbrovskim pirmā uzvara

Šis bija aizraujošs “Bauskas prātnieka” turnīrs. Spēles bija interesantas, bija emocijas, līdzīgi rezultāti un tas gala iznākums ir tāds, kāds ir.

Jāatzīmē, ka balvas atkal bija visiem 12 spēlētājiem. Par to jāpateicas Bauskas novada domei, kas apstiprināja biedrības “Prāta laiks” projektu, kā arī SIA “Preses serviss”, ar kura palīdzību līdz mums nonāk “Izdevniecības KUMA” un “Egmont Latvija” žurnāli.

Bet par rezultātiem – startēja trīs bērni un deviņi pieaugušie. Jaunos dambretistus gaidījām vairāk, bet ieradās tik, cik ir. Arī viņi aizvadīja aizraujošas spēles. Apsveicam Darenu Dumbrovski ar pirmo uzvaru turnīrā – bērnu grupā viņš bija labākais. Ļoti labs turnīrs Klāvam Tirolam, bet Rihardam Pīpiņam pietrūkst pacietības un uzmanības – tas nāks ar laiku.

Cilvēku ar invaliditāti grupā vīriem kārtējo reizi labākais bija Jānis Jegorovs, otrais Aivars Vancāns, trešais ARmands Skudra. Harijs Smiltnieks aizvadīja ļoti labu turnīru, bet nobeigt spēli vēl jāpamācās.

Dāmām labākā bija Diāna Pīpiņa, bet viņa ir iesācēju grupā. Tāpēc atsevišķajā vērtējumā labākā bija Sarmīte Poškute, otrā Ija Jonikāne, trešā Regīna Punkele.

Turnīra rezultāti ir šeit: http://fmjd.org/results/tournaments/2018/f_1197/

Kā solīju, pielikumā starp bildēm ir arī turnīra kopvērtējums cilvēkiem ar invaliditāti. Ņemot vērā, ka sliktāko posmu apsolīju ņemt ārā, tad pirmā vieta vīriem būs Jānim Jegorovam. Par pārējām vēl notiek cīņa un to, kā tas noslēgsies, redzēsim Bauskas Pestīšanas armijas telpās, kur turnīrs notiks 8. decembrī.