Mandarīnu kauss aizvadīts Vecsaulē

 Nezinu, kā tas gadās, bet 27. decembra turnīrs nu jau tradicionāli izvēršas par visjaukāko gada turnīru. Varbūt Ziemassvētku noskaņa vainīga? Šoreiz aizvadījām sacensības Vecsaules pamatskolā – par jauko noskaņu un patīkamajām spēlēm jāpasaka paldies Vecsaules pamatskolas vadībai un Bauskas novada Bērnu un jaunatnes sporta skolai par transportu.

 Bija virkne interesantu pārsteigumu. Puišiem U9 grupā vispirms klasika – pirmais Roberts Maikūns, otrais Renārs Staškevics, bet trešais – Ralfs Pētersons no 2. vidusskolas. SAvukārt U8 grupā pirmajās divās vietās puiši ar Latvijas čempionātu pieredzi – Ričards Ceruss un Oskars Rumba. Toties trešais – sešgadnieks Verners Fībigs no Vecsaules pamatskolas. Tas bija reāls pārsteigums.

 Meitenēm U9 grupā arī pārsteigums. Uzvarētājas godā šoreiz Zane Lea Zunda, bet otrajā vietā – Kitija Valmunska no Uzvaras pamatskolas. Elīna Arāja, Latvijas Kausa 2. vietas ieguvēja, šoreiz trešā. U8 vecuma grupā atkal triumfēja Uzvaras vidusskolas meitenes. Pirmā Enija Mežsarga, otrā Luīze Janušauska un trešā vēl viena sešgadniece – Milana Subača no Vecsaules pamatskolas.

 Saites uz turnīriem šeit:

 http://fmjd.org/results/tournaments/2018/f_1271/

 http://fmjd.org/results/tournaments/2018/f_1270/