Visi kopā to varam

Šodien atkal apsēdos uzrakstīt virkni labu ziņu par to, kā mums veicies šonedēļ. Un tad sapratu, ka gribas uzrakstīt paldies arī visiem tiem, kas iegulda darbu un centību, lai mums tā veiktos un šoreiz tas nav par sportistiem.

Būtībā jau stāsts ir vienkāršs – veicas tiem, kas dara, cenšas un domā. Tāpēc vispirms vislielākais paldies visiem vecākiem, kas atbalsta savus bērnus, palīdz, trenējas kopā, finansē, brauc līdzi, uzmundrina un dara vēl simtiem lielāku un mazāku lietu, lai viņi būtu veiksmīgāki, labāki un gudrāki. To vārdu un uzvārdu šeit šoreiz var sarakstīt vairāk nekā 30 un šoreiz to nedarīšu ne tāpēc, ka daudz, bet tāpēc, ka bail kādu aizmirst, bet pateikties gribas visiem.

Tad paldies treneriem un entuziastiem, kas trenē, gatavo, sarunā transportu, kritizē, uzmundrina, analizē mačus, dod padomus, rīko sacensības un beigās liek arī pasmaidīt, ja nu neiet tik labi, kā gribētos. Te nu gan var uzskaitīt – Inga Bernāte, Ilgvars Ūdris, Jānis Štāls, Māris Bergs un arī Guntars Purviņš, kurš arī mūsējos trenē. Šeit laikam jāpieskaita arī audzinātāja Inta Šarikova, kas audzina īpašu klasi, kā arī tie skolu fanātiskie pedagogi, kas ved bērnus uz sacensībām – Modris Indriksons, Dace Kalniņa, Jeļena Vederņikova un citi.

Tāpat milzīgs nopelns ir Bauskas novada Bērnu un jaunatnes sporta skolai un direktorei Birutai Grantiņai par atbalstu, kā arī Bauskas novada domei, kas atvēl autobusu. Bez viņiem mums panākumu nebūtu ne tik daudz, ne tik augsti.

Un ir arī vēl virkne labvēļu, kas palīdz un atbalsta. Biedrības “Prāta laiks” turnīriem balvas gādā SIA “Preses serviss”, telpas palīdz nodrošināt sporta centrs “Mēmele”, Bauskas pilsētas pamatskola un Bauskas Pestīšanas armijas korpuss.

Rezultātā tā nu sanāk, ka šito dažu kauliņu un melni rūtota galdiņa dēļ iesaistās varen daudz cilvēki un iestādes. Tomēr, kamēr visi strādāsim centīgi un apņēmīgi, tikmēr būs arī par ko priecāties un rakstīt.