«Bauskas Prātnieks» pateicas savējiem

 Biedrība «Bauskas Prātnieks» 3. un 4. maijā, svētku brīvdienās, pateicās Bauskas novada un biedrības pārstāvjiem par viņu dalību Latvijas un ārzemju tiešsaistes turnīros pavasara periodā. 

Pateicības no «Bauskas Prātnieka», Latvijas Dambretes federācijas un atbalstītājiem saņēma Rūta Arāja, Milana Suboča, Rēzija Rīna, Lote Soma Sakne, Marta Vilce, Patriks Kaļķis, Markuss Kaļķis, Matīss Rimicāns, Verners Fībigs, Zane Lea Zunda, Keita Enija Platā, Elīna Arāja, Nikola Šakele, Roberts Maikūns, Jurģis Stīpnieks, Denijs Vilhelms Krauklis, Everts Rūdolfs Lepsis, Amanda Opočkina, Maruta Opočkina un Reinis Štāls, kā arī pateicības balvas saņēma Laimonis Zālītis un Jānis Āriņš. Gandrīz visi jaunieši sacensībās pārstāv Bauskas novada Bērnu un jaunatnes sporta skolu. Pateicība arī Arāju ģimenei par jauno sportistu atbalstu. 

Pateicība par lielo balvu klāstu dambretes un dažāda vecuma aktīvistu atbalstītājiem SIA «Bauskas Alus», «MAXIMA Latvija», sabiedriskajai organizācijai «Evolūcija», biedrībai «Laiks jauniešiem» un īpašajiem privātajiem atbalstītājiem – Mārim un Ilonai Putilovskiem un Elgaram Hoieram un Sandrai Bogdānei – Hoierei no Lielbritānijas, kā arī Javetam Lackajam no Mineapolisas ASV. 

Reizē ar pateicības balvām no biedrības papildus balvas saņēma pieci labākie katrā vecuma grupā – Rūta Arāja, Verners Fībigs, Roberts Maikūns, Everts Rūdolfs Lepsis un Zane Lea Zunda, kā arī virknei sportistu bija balvas no «Latvijas dambretes federācijas» par izcīnītajam vietām rīkotajās pavasara tiešsaistes sacensībās. 

Tā labu skaitu balvu saņēma Zane Lea Zunda, kas veiksmīgi startēja jauniešu vecākajā U19 vecuma grupā. 

http://dambrete.lv/lv/jaunumi/207

U13 un U16 vecuma grupā godalgotās vietas kopvērtējumā ir Robertam Maikūnam un Evertam Rūdolfam Lepsim, bet Jurģis Stīpnieks uzvarēja pēdējā posmā. 

http://dambrete.lv/lv/jaunumi/205

Jaunākajās U8 un U10 grupās dažādas balvas izcīnīja Rūta Arāja. Balvu saņēma arī Matīss Rimicāns, kurš izrādījās jaunākais spēlētājs U8 vecuma grupā. 

http://dambrete.lv/lv/jaunumi/204

Cerību kausā balvas saņēma atkal Rūta Arāja, kā arī Rēzija Rīna. 

http://dambrete.lv/lv/jaunumi/206


Salīdzinot ar ziemas pateicības laiku, pieaudzis dalībnieku skaits, īpaši iepriecina, ka piedalās vairāk jaunāko U8 vecuma grupas dalībnieku. Ceram, ka šo spēlētāju drīz būs vēl vairāk.