Klāt vasaras balvas

 Biedrība «Bauskas Prātnieks» 20. jūnijā pateicās Bauskas novada un biedrības pārstāvjiem par viņu dalību Latvijas un ārzemju tiešsaistes turnīros vasaras periodā.

Pateicības no «Bauskas Prātnieka», sponsoriem un atbalstītājiem saņēma Rūta Arāja, Milana Suboča, Lote Soma Sakne, Patriks Kaļķis, Markuss Kaļķis, Verners Fībigs, Zane Lea Zunda, Keita Enija Platā, Elīna Arāja, Nikola Šakele, Roberts Maikūns, Jurģis Stīpnieks, Denijs Vilhelms Krauklis, Everts Rūdolfs Lepsis, Amanda Opočkina, Maruta Opočkina un Reinis Štāls, kā arī pateicības balvu saņēma Laimonis Zālītis. Jaunieši sacensībās pārstāv Bauskas novada Bērnu un jaunatnes sporta skolu.

Sadarbībā ar lielveikalu tīklu «MAXIMA Latvija» šoreiz varējām pateikties lielajam spēlētāju skaitam – arī virknei labāko Latvijas spēlētāju ne no mūsu novada. Tie ir Hugo Kreits, Dāvids Keišs, Katrīna Reiziņa, Alise Špundere, Barbara Vanaga, Mārcis Āboltiņš, Gustavs Gračevs, Natālija Paškova. Balvas pašlaik nogādātas ir tikai Hugo Kreitam – ar pārējiem ceram tikties potenciālajās klātienes sacensībās.

Pateicība par lielo balvu klāstu dambretes un dažāda vecuma aktīvistu atbalstītājiem «MAXIMA Latvija», sabiedriskajai organizācijai «Evolūcija», biedrībai «Laiks jauniešiem» un īpašajiem privātajiem atbalstītājiem – Mārim un Ilonai Putilovskiem un Elgaram Hoieram un Sandrai Bogdānei – Hoierei no Lielbritānijas, kā arī Javetam Lackajam no Mineapolisas ASV.














Par vasaras sacensībām pašlaik skaidrības nav - vēl aizvien nav atļauties piedalīties pasākumos bērniem līdz septiņu gadu vecumam, bet tieši bērni ir galvenā grupa, kuru dēļ rīkojam sacensības un tāpēc gaidām pozitīvas ziņas no Veselības un Izglītības un zinātnes ministrijas.