100 lauciņu dambretē veiksmīgi

 Aizvadītas Latvijas 100 lauciņu dambretes čempionāta fināla jauniešiem atlases sacensības, kas notika Jelgavā.

Sacensībās, kas notika 17. jūlijā, jaunākajā U10 grupā pozitīvu pārsteigumu sagādāja Milana Suboča, kurai sestā vieta un dalība finālā. Puišiem šajā grupā piektais Ričards Ceruss. Jāatzīmē, ka automātiski finālā iekļūst pirmo astoņu vietu īpašnieki, bet labas cerības šeit tikt finālā ir arī Ričardam Fībigam – viņš palika desmitajā vietā.

Nākamajā U13 grupā zēniem pārliecinoši dominēja Jurģis Stīpnieks – viņam tikai viens neizšķirts un pārējas visas uzvaras. Sestais Niks Ēķis un astotais Roberts Maikūns, kuram, kā izskatās, ir sportiskā bedre un skatīsim, vai līdz finālam tiks no tās ārā. Meitenēm ceturtā Keita Enija Platā, bet finālā var iekļūt arī devītās un desmitās vietas ieguvējas – Amanda Opočkina un Zane Lea Zunda.

Vecākajā U16 grupā kārtējo reizi pārliecinoši labākais bija Reinis Štāls. Septītais Everts Rūdolfs Lepsis, bet finālā varētu iekļūt arī Denijs Vilhelms Krauklis, kurš dalīja devīto vietu. Meitenēm septītajā vietā Maruta Opočkina. Finālā visdrīzāk būs arī Elza Zandere, kura bija devītajā vietā.

Fināla sacensības notiks 6. – 8. augustā.

Vairāk fotogrāfijas biedrības "Bauskas Prātnieks" facebook.com lapā. 

Foto – Inga Bernāte, Sandra Arāja.