Dambrete atgriežas

Aizvadīts pirmais projekta «Dambretes atgriešanās» turnīrs – šoreiz sacensības notika 31. jūlijā Bauskas stadionā. Pirmajā dambretes atgriešanās turnīrā piedalījās 14 dalībnieki. Vairāk fotogrāfijas var skatīt biedrības facebook.com lapā "Bauskas prātnieks". 

Ņemot vēra mazo dalībnieku skaitu un plašo balvu klāstu, balvas un diplomus saņēma visi sacensību dalībnieki. Varam izcelt turnīra debitantus, kas spēlēja šādās sacensībās pirmo reizi – U8 grupā zēniem uzvarēja Ralfs Zvejnieks, otrais Endijs Juška, trešais Ernests Zvejnieks. U18 grupā zēniem vienīgais dalībnieks un attiecīgi arī labākais bija Alberts Zvejnieks.

Nākamās sacensības notiks Iecavā pie Iecavas Mākslas un mūzikas skolas sadarbībā ar Iecavas jauniešu centru 5. augustā no plkst. 14. līdz 17.

Sacensības rīkoja biedrība «Bauskas prātnieks» ar Bauskas novada konkursa «Mēs savam novadam» līdzfinansējumu. Atbalstīja Bauskas novada dome, sporta centrs «Mēmele», lielveikalu tīkls «Maxima», «Preses serviss», izdevniecība «Dienas žurnāli», izdevniecība «Egmont Latvija», izdevniecība «Kuma», sabiedriskā organizācija «Evolūcija» un individuālie atbalstītāji Māris un Ilona Putilovski no Lielbritānijas, Elgars Hoiers un Sandra Bogdāne-Hoiere no Lielbritānijas un Javets Lackajs no Mineapolisas ASV.