Dambrete - Uzvarā, fināls - Bauskā

Noslēgumam tuvojas vasaras dambretes turnīru "Dambretes atgriešanās!" sērija. 2. septembrī 18.00 pēdējais reģionālais posms notiks Gailīšu pagasta Uzvaras ciemā, savukārt 5. septembrī 12.00 Bauskas stadionā būs fināls, uz kuru gaidām ikvienu reģionālā turnīra dalībnieku un arī citus interesentus, kas vēlas izmēģināt savus spēkus. 

Turnīrs domāts iesācējiem, tāpēc gaidām visus. Diplomus un nelielas balvas saņems uzvarētāji U8 vecuma grupās – 2014. gadā dzimušie un jaunāki, jaunieši U18 vecuma grupā, pieaugušie, seniori – vecāki par 50 gadiem. Cilvēkiem ar invaliditāti fināla sacensības notiks citā datumā, jo aktīvākie invalīdi sportotāji šajā nedēļas nogalē piedalās sacensībās Daugavpilī. 

Organizē biedrība «Bauskas Prātnieks» ar Bauskas novada domes rīkotā konkursa «Mēs savam novadam» līdzfinansējumu. Atbalsta: Bauskas novada dome, sporta centrs "Mēmele", sabiedriskā organizācija "Evolūcija", "Maxima", "Preses serviss", izdevniecība "Dienas žurnāli", izdevniecība "Egmont Latvija", izdevniecība "Kuma", Māris un Ilona Putilovski no Lielbritānijas, Elgars Hoiers un Sandra Bogdāne-Hoiere no Lielbritānijas un Javets Lackajs no Mineapolis-ASV.