Īslīce ļoti atbalstoša

Trešais projekta «Dambretes atgriešanās» turnīrs notika Īslīces pagasta Rītausmās un sagādāja virkni dažādu mazu pārsteigumu. Šoreiz ieradās 14 dalībnieki, ko ne īpaši nožēlojam, jo ik pa brīdim lija un daudz lielāku skaitu uzņemt mums būtu grūti.

Turnīrā, kas notika 7. augusta pēcpusdienā, šoreiz uzvarēja biedrības «Laiks jauniešiem» vadītājs un regulārs mūsu biedrības atbalstītājs Gints Jankovskis. Bija labas izredzes šoreiz uzvarēt Lotei Somai – Saknei, bet pēdējais mačs viņai nebija veiksmīgs. Šoreiz Jānis Štāls dāvināja arī divām ģimenēm dambretes galdiņus ar vēlējumu trenēties vairāk šajā sportā veidā – galdiņus saņēma Andrejevu un Purviņu ģimene un Šimkūnu ģimene.

Pateicība Iecavas kultūras namam un biedrībai «Laiks jauniešiem», kā arī pašiem Rītausmu jaunajiem iedzīvotājiem, kas palīdzēja arī telts nojaukšanā. Vairāk fotogrāfijas var skatīt biedrības facebook.com lapā "Bauskas prātnieks".

Nākamās sacensības notiks Valles pagastā pie Valles pamatskolas sadarbībā ar Vecumnieku jauniešu domi un Valles pamatskolas kolektīvu 14. augustā no plkst. 13.00 līdz 16.00. Aicināti ierasties visu vecumu spēlētāji no bijušā Vecumnieku novada.

Sacensības rīkoja biedrība «Bauskas prātnieks» ar Bauskas novada konkursa «Mēs savam novadam» līdzfinansējumu. Atbalstīja Bauskas novada dome, Īslīces kultūras nams, biedrība «Laiks jauniešiem», lielveikalu tīkls «Maxima», «Preses serviss», izdevniecība «Dienas žurnāli», izdevniecība «Egmont Latvija», izdevniecība «Kuma», sabiedriskā organizācija «Evolūcija» un individuālie atbalstītāji Māris un Ilona Putilovski no Lielbritānijas, Elgars Hoiers un Sandra Bogdāne-Hoiere no Lielbritānijas un Javets Lackajs no Mineapolisas ASV.