Uzvarā spēlējām vakarā

Pēdējais projekta «Dambretes atgriešanās» reģionālais turnīrs notika Gailīšu pagasta Uzvaras ciemā. Atšķirībā no pārējiem šo piekritām rīkot vakarpusē un, jāatzīst, nekādu īpašo plusu nebija. Tomēr sanākušie spēlēja aktīvi un sagādāja dažādas emocijas.  

Sacensības labākie šoreiz bija spēlētāji ar lielāko pieredzi - intereses zināmā mērā pietrūka Kasparam Priedolam, jo pretinieki šoreiz nebija īsti viņa līmenī un otro vietu ieguva Enija Mežsarga, kura jau vairākus gadus veiksmīgi spēlē dambreti, vienīgi pagaidām bez ļoti augstiem panākumiem. Vairāk fotogrāfijas var skatīt biedrības facebook.com lapā "Bauskas prātnieks".

Sacensības rīkoja biedrība «Bauskas prātnieks» ar Bauskas novada konkursa «Mēs savam novadam» līdzfinansējumu. Atbalstīja Bauskas novada dome, sporta centrs "Mēmele", lielveikalu tīkls «Maxima», «Preses serviss», izdevniecība «Dienas žurnāli», izdevniecība «Egmont Latvija», izdevniecība «Kuma», sabiedriskā organizācija «Evolūcija» un individuālie atbalstītāji Māris un Ilona Putilovski no Lielbritānijas, Elgars Hoiers un Sandra Bogdāne-Hoiere no Lielbritānijas un Javets Lackajs no Mineapolisas ASV.