Projekts noslēdzies

Stāstu par projekta noslēgumu diemžēl jāiesāk ar ziņu, ka šogad, kā izskatās, dambretes aktivitātes klātienē vairs nebūs. Visus, kam ir vēlme kaut ko uzspēlēt, aicinām piedalīties Latvijas Dambretes federācijas tiešsaistes turnīros.

Tikmēr projektu «Dambretes atgriešanās» noslēdzām 2. oktobrī Bauskas stadionā. Pēdējais turnīrs bija cilvēkiem ar invaliditāti un tas bija tas laiks, kad lielākajai daļai iedzīvotāju bija atļauts darīt daudz labu lietu un braukāt apkārt, kā rezultātā un spēlēm ieradās seši spēlētāji, kas gan aizvadīja savā starpā interesantu turnīru.

Dāmu konkurencē tikās klasiskais duets, kas vienmēr cīnās par to, kura būs augstāk. Šoreiz veiksmīgākā bija Regīna Punkele, kam izdevās pārspēt Sarmīti Poškuti.

Vīru konkurencē šoreiz bez pārsteigumiem bija Uģis Ģēģermanis – ceturtā vieta. Līderiem nervus neizdevās pakutināt Jānim Jegorovam – viņš trešais. Savukārt cīņā par uzvaru pirmais mačs beidzās neizšķirti, bet pēc apļa turnīra papildmačā uzvarēja Leons Undzenko – otrais Laimonis Katiļavičs.

Kā jau minēju, bija idejas uzspēlēt rudenī vismaz vakcinētajiem, bet pašreizējā situācijā izskatās, ka šoreiz nekas tāds nesanāks. Atliek cerēt, ka jaunajā gadā būs lielākas iespējas rīkot dambretes turnīrus. Katrā ziņā idejas par to, kā varētu īstenot sacensības nākamvasar, jau ir.