Ceļotāju kausa 1. posms dambretē

 Aizvadīts Ceļotāju kausa 1. posms dambretē, kas notika 11. novembrī. Sacensības sagādāja arī virkni pārsteigumu. 

Stipro grupā šoreiz ieradās tikai septiņi spēlētāji, kas bija nedaudz mazāk, nekā gaidīts. Nākotnē gan ir spēlētāji, kas sola pievienoties, tāpēc cerēsim, ka šī grupa tomēr saglabāsies. Šeit pārsteigums bija Everta Rūdolfa Lepša uzvara pār Reini Štālu, bet pirmo pozīciju noturēt neizdevās. 

Pirmajā līgā pārliecinoši debitēja Ģirts Dubinskis. Pēc tam trīs spēlētājiem bija pieci punkti, bet, acīmredzot, pēc papildrādītājiem otrais Uldis Varnevičs un tāpēc abi spēlēs nākamreiz stipro grupā, kura jāmeklē pēc nosaukuma denijskraukli. Savukārt attiecīgi pirmā līga būs jāmeklē pēc nosaukuma sabinevarnevi. 

Spriežot pēc reakcijas, spēlētāji ir gatavi piedalīties turnīrā arī pēc nedēļas 18. novembrī. Attiecīgi turnīrus arī organizēsim. Ja nu tiešām kaut kas mainās tā, ka atļaus kādus pasākumus, kur būs liela daļa gatavi doties, dodiet zināt. 

Atgādinu - 16. novembrī pirmais posms šahā. Veiksmi visiem!

Turnīrus atbalsta veikalu tīkls "Maxima", Māris un Ilona Putilovski no Lielbritānijas, Elgars Hoiers un Sandra Bogdāne-Hoiere no Lielbritānijas, Māris un Agita Vītoliņi no Bauskas, Javets Lackajs no Mineapolis-ASV un biedrība "Evolūcija".