Ceļotāju kausa 2. posms

 Noslēdzies ceļotāju kausa otrais posms. Interesanti rezultāti visur - gan neizmantotās iespējas, gan visādi citi varianti. 

Spēcīgo līgā uzvarēja Zane Lea Zunda, ar ko viņu arī apsveicam. Šoreiz atkal bija maz dalībnieku - pašam kā turnīra organizatoram jāatzīst, ka kaut ko izdarīju greizi un tāpēc nepiereģistrējos. Pat nesapratu, kas notika. Solu nākamreiz laboties. Jācer, ka nākamajā reizē spēcīgo grupā piereģistrēsies vēl vismaz trīs spēlētāji, kurus gaidām, bet Verneram Fībigam piedāvājam nākamo spēli aizvadīt 1. līgā. Protams, ikviens, kas vēlas, var palikt spēcīgo grupā. Ja vēlas, var spēlēt arī janisstals, jurgis un robertmaikun, kā arī citi labākie Bauskas novada spēlētāji. 

Pirmajā līgā šoreiz uzvarētājas godā Sabīne Varneviča, otrā Elīna Arāja, trešais Toms Andersons. Aicinām pirmās divas vietas nākamo turnīru spēlēt Stipro līgā. Pieslēdzās virkne jaunu spēlētāju, žēl, ka virknes iepriekšējo nebija. Viss skatāms ir turnīra tabulās pielikumā. 

Nākamo turnīru pēc nedēļas 1. līgas spēlētājiem būs jāmeklē pēc nosaukuma bpratnieks, jo visi Varneviči pašiem par brīnumu nākamo maču spēlēs Stipro līgā un būs jāmeklē, kas var sarīkot sacensības pārējiem. Savukārt sestdien, 20. novembrī 11.00 notiks Bauskas novada tiešsaistes čempionāts krievu dambretē. Atgādinu, ka jāpiesakās laicīgi - vismaz no 10.45 līdz 10.55. Ja kāds nav informējis par savu lietotājvārdu, jāatsūta - udoks@inbox.lv vai facebook.com "Bauskas Prātnieks" lapā vai citā veidā. Whatsapp esam izveidojuši grupu "Bauskas Prātnieks", kur vienmēr informēsim par gaidāmajiem turnīriem. Piesakās, kas vēlas saņemt ziņas. 

Turnīrus atbalsta veikalu tīkls "Maxima", Māris un Ilona Putilovski no Lielbritānijas, Elgars Hoiers un Sandra Bogdāne-Hoiere no Lielbritānijas, Māris un Agita Vītoliņi no Bauskas, Javets Lackajs no Mineapolis-ASV un biedrība "Evolūcija".