Čempionāts ir klāt

 Biedrība "Bauskas Prātnieks" sadarbībā ar Bauskas novada sporta centru "Mēmele" 20. novembrī plkst. 11 rīko Bauskas novada tiešsaistes čempionātu 64 lauciņu dambretes krievu versijā. 

Sacensības notiks interneta vietnē playok.com - spēles laiks septiņas minūtes un papildus trīs sekundes par katru gājienu. Spēles notiks deviņās kārtās. 

Visiem spēles dalībniekiem jāpiesaka savi lietotājvārdi, lai var piedalīties sacensībās. Tiem, kas jau startējuši "Bauskas Prātnieka" tiešsaistes turnīros ar saviem lietotājvārdiem, atkal pieteikties nevajag. Turnīru var meklēt secībā - Turnīri - Turnīri - krievu dambrete un tālāk meklēt pēc lietotājvārda uldisvarnevi un spiest uz turnīra skaitļu apzīmējuma. Pieteikšanās sacensībām sākas 15 minūtes pirms turnīra sākuma. Ja pēdējā brīdī atsūtīsiet savu lietotājvārdu, var gadīties, ka programma nepagūs piefiksēt, ka esat pievienots kontaktu sarakstam un piedalīties nesanāks. Tāpēc sūtiet lietotājvārdus laicīgi. 

Sacensību dalībniekus vērtēs sieviešu un vīru konkurencē, kā arī divas vecuma grupās - juniori - 2003. gadā dzimušie un jaunāki, kā arī pieaugušie. Būs čempionu kausi Bauskas novada tiešsaistes dambretes čempionāta uzvarētājiem. 

Šis čempionāts nav atklātais, bet gan Bauskas novada iedzīvotājiem un uzaicinātiem spēlētājiem. Ja tādi būs.