Gan dambrete, gan šahs

Redzot to, ka izveidojusies gana liela atsaucība tiešsaistes dambretes turnīram, nolēmām izmēģināt piedāvāt arī šahu. Vienīgais brīvais laiks pagaidām ir otrdienu vakari, tāpēc turnīrs pieteikts playok.com vietnē otrdien, 9. novembrī 18.30, savukārt dambretē sāksim lielo turnīru ceturtdien, 11. novembrī, Lāčplēša dienā 18.30. Turnīrus meklēt pēc lietotājvārda uldisvarnevi.

Vispirms par šahu – pirmās sacensības domātas kā treniņu turnīrs un pēc tam skatīsimies, ko un kā tālāk darīsim un kā dalīsim. Uzreiz atgādinu – atsūtiet man jūsu lietotājvārdus, lai varu pievienot savos kontaktos, jo turnīrus rīkojam tikai mūsu novada pārstāvjiem un tiem viesiem, ar kuriem esam ar mieru spēlēt. Tas ir – jābūt manos kontaktos. Un, ja jūs pēdējā minūtē pirms spēles sākuma atsūtīsiet man savu lietotājvārdu, var gadīties, ka turnīrā jūs tomēr neieliek, kā tas notika ar grupu spēlētāju pirmajā dambretes treniņturnīrā.

Par dambreti – plānojam spēlēt divās grupās. Vienu grupu stiprajiem atvērs Denijs Vilhelms Krauklis – šeit aicināti reinisstals, kasparspriedols, keitaenija, denijskraukli, zanelea, lepsis, c2011r, verners, andrixracenis, jurgis un robertmaikun. Ja vēl kāds no stiprajiem vēlas uzspēlēt, lūgums pieteikties pie manis. Turnīru meklēt pēc lietotājvārda denijskraukli.

Otro grupu organizēju es un tur aicinām visus pārējos – gan tos, kas spēlēja jau, gan iesācējus. Vienīgā norāde – visiem tiem, kas iepriekš pie manis nebija pieteikušies – atsūtiet lietotājvārdus. Tiem, kas jau ir manos kontaktos, neko nevajag darīt, bet pārējiem ir jāpiesakās. Un vēlreiz – lietotājvārds briedis111 – piesakies, kas tu esi, jeb izņemšu no kontaktiem.

Šoreiz pagaidām viss. Gaidu jūs rīt uz turnīru šahā!