Informācija

 Cik saprotu, ir jautājumi par turnīru, kuru plānots rīkot tiešsaistē rīt interneta vietnē playok.com ceturtdien, 4. novembrī 18.30. Dodu atbildes uz jautājumiem, kas man ir veltīti. 

Lai atrastu ceļu uz turnīru, kuru plāno rīkot, es eju šādu ceļu - spiežu "Turnīri", ņemu "Turnīri - krievu dambrete" un tur meklēju attiecīgo turnīru. To var atrast pēc mana lietotājvārda "uldisvarnevi" vai pēc numura 8933361, bet vienkāršāk tomēr meklēt pēc lietotājvārda. Pievienots ekrānšāviņš, kur ar sarkanu ovālu atzīmēts, kurš turnīrs tas ir. 

Dažiem ir pārsteigums par to, kā reģistrēties. Ņemam "Ielogoties" un tad izvēlamies "Reģistrējaties par brīvu". 

Nākamais - par turnīra reģistrāciju. Turnīrs ir domāts Bauskas novada iedzīvotājiem un tāpēc ir ierobežojums - spēlēt var tie, kas man atrodas kontaktos. Tāpēc lūdzu - ja esat reģistrējušies, atsūtiet man savu lietotājvārdu, lai varu jūs pievienot kontaktos. Pašlaik kontaktos man ir rutaaraja, sarmiteposkus, milana888, zanelea, nikolasakele, enijamezsarga, elinaaraja, verners, markusskalkis, lotess, andrixracenis, sabinevarnevi. 

Reģistrēties turnīram var 15 minūtes pirms spēles sākuma. Man kā organizatoram šis turnīrs arī ir pirmais, tāpēc atliek cerēt, ka viss notiks veiksmīgi un problēmu nebūs. Tomēr atsūtiet savu lietotājvārdu, lai varu laicīgi pievienot, lai tas nav jādara pēdējās 15 minūtēs. 

Vēlu veiksmi visiem :)