Laiks turnīram Lāčplēša dienā

Neteiksim, ka tiešsaistes turnīrs, kuru rīkojām 4. novembrī, notika ideāli, bet tas tomēr notika un parādīja, ka interese par sacensībām arī tiešsaistē ir gana liela. Tomēr, ņemot vērā, ka daļa dalībnieku tā arī nespēja pieteikties, pirmo turnīru vērtējam kā treniņu sacensības un gatavojamies jau nākamo sacensību ciklam. Galvenais – piesakieties laicīgi - pieteikties var sākt 15 minūtes pirms turnīra sākuma un nevajag gaidīt līdz pēdējai minūtei, un, ja izlemiet piedalīties, atsūtiet man savus lietotājvārdus laicīgi, nevis minūti pirms spēles sākuma. Tie, kas jau atsūtījuši, var nesūtīt.

Plāns ir apmēram pēc Ceļotāju kausa principa izspēlēt četrus vai piecus turnīrus ceturtdienās līdz decembra vidum. Nākamās sacensības attiecīgi būs 11. novembrī tiešsaistē. Pagaidām nekādu pretenziju par to, ka kāds netiek Lāčplēša dienas vakarā, neesmu saņēmis. Arī šādi varam patriotiski aizvadīt vakaru. Jāatzīmē gan, ka ir plānots samazināt pievienoto laiku par gājienu – piecas sekundes dažiem izrādījās tiešām par daudz.

Sacensības iezīmēja, tāpat kā Ceļotāju kausā, ka ir dažādas spēka grupas. Pašlaik tomēr dalīsim vēl divās grupās – Stipro līgā un 1. līgā. Tiesa, gala vērtējums plānots pēc Ceļotāju kausa principiem, bet par to jau vēlāk.

Uz Stipro līgas spēlēm, kuras apņēmies sarīkot Denijs Vilhelms Krauklis, aicināti spēlētāji ar šādiem lietotājvārdiem – reinisstals, kasparspriedols, keitaenija, denijskraukli, zanelea, lepsis, c2011r, verners, andrixracenis. Aicinām pievienoties arī jurgis un robertmaikun, kā arī citus labākos Bauskas novada spēlētājus. Uzrunāti arī daži Baložu spēlētāji, varbūt pievienosies.

Uz 1. līgas spēlēm aicinu marutaop, sarmiteposkus, filipstv, lapinaemilija, sandraaraja, elzazandere, regina61, mrimicans, janisjegorovs, kiborgas1982, sabinevarnevi, nikolasakele, markusskalkis, patriks2014, elinaaraja, rutaaraja, lotess, enijamezsarga, milana888. Lūgums atsaukties, kas ir pieteicies ar lietotājvārdu «briedis111» - vārds, uzvārds, dzīves vieta. Aicinām piedalīties arī ikvienu citu Bauskas novada iedzīvotāju. Kā jau minēju – ja arī 1. līgā būs vairāk nekā 20 spēlētāju, varēs sadalīt vēl vienā līgā.

Par grupu dalījumu pēc Ceļotāju kausu principa. Pašlaik tas izskatās šādi:

Elites grupa - reinisstals, kasparspriedols, keitaenija, denijskrauli, zanelea, lepsis, andrixracenis. Pēdējais uz jautājuma zīmes, jo vēl nav spēlējis. Šeit pat arī var pievienot jurgis un robertmaikun, ja spēlēs.

Vīru grupa - c2011r, verners, janisjegorovs, kiborgas1982, markusskalkis, uldisvarnevi.

Sieviešu grupa – marutaop, sarmiteposkus, elzazandere, regina61, sandraaraja, elinaaraja, sabinevarnevi, nikolasakele, rutaaraaja, enijamezsarga, milana888.

Iesācēju grupa – lapinaemilija, mrimicans, patriks2014, lotess, filipstv un visi citi, kas izlems pievienoties un izmēģināt savus spēkus dambretē.

Tiem ne-elites grupas spēlētājiem, kas spēlēs stipro līgā, uzreiz skaitīsies četri punkti plus papildus tie punkti, kurus iegūs spēles laikā. Pēc katra turnīra divi pēdējie no Stiprās līgas kāpj uz leju, divi stiprākie no 1. līgas kāpj uz augšu.