Šaha treniņturnīrs

Aizvadīts šaha treniņturnīrs. Sacensību dalībnieku gan bija mazāk, nekā dambretes tiešsaistes turnīrā, toties spēles bija aktīvas, interesantas, visiem bija ko uzspēlēt. Atgādinu, ka ceturtdien ir "Bauskas Prātnieka" tiešsaistes 2021. gada "Ceļotāju kausa" izcīņas pirmā kārta. Stiprākajiem turnīru meklēt pēc vārda "denijskraukli", pārējiem "uldisvarnevi". 

Savukārt šahā šoreiz uzvarētāja godā Edgars Zelmenis, otrais Jānis Skuja, trešajā vietā Everts Rūdolfs Lepsis. 

Atsauksmes tomēr bija ļoti labas un tāpēc turnīru turpināsim, uzsākot pirmo kārtu jau nākamnedēļ 16. novembrī un izspēlējot vēl četras vai piecas kārtas. Ja kādam ir idejas, kā nosaukt biedrības šaha turnīru, dodiet vaļā. Ja būs pietiekami daudz dalībnieku, kārtosim grupas pēc ceļotāju kausa principa, bet pašlaik vienkārši varu pateikt, ka vērtēsim vienā grupā jauniešus, otrā pieaugušos. 

Atgādinu, ka 20. novembrī plānots Bauskas novada tiešsaistes dambretes čempionāts. Ja būs pietiekami daudz šaha spēlētāju, sarīkosim sadarbībā ar sporta centru "Mēmele" arī tiešsaistes šaha čempionātu. 

Balvas decembrī mums nodrošinās prāta spēļu atbalstītāji Bauskas novadā - atbalsta veikalu tīkls "Maxima", Māris un Ilona Putilovski no Lielbritānijas, Elgars Hoiers un Sandra Bogdāne-Hoiere no Lielbritānijas, Māris un Agita Vītoliņi no Bauskas, Javets Lackajs no Mineapolis-ASV un biedrība "Evolūcija". Ja būs vēl kāds atbalstītājs, tikai priecāsimies.