Spēlēsim tiešsaistē

 Ņemot vērā, ka ticība tam, ka arī pēc 15. novembra atļaus sacensības klātienē, zūd ar katru dienu, ir plāns sarīkot Bauskas novada un dažu uzaicināto spēlētāju krievu 64 lauciņu dambretes sacensības tiešsaistē. Atkarībā no tā, kāda būs dalībnieku aktivitāte, cik daudz pieteiksies un kā pasākums attīstīsies, skatīsimies arī par balvām un vērtējumiem nākotnē. Pašlaik vienkārši aicinām būt aktīviem un piedalīties tiešsaistes turnīrā ceturtdien, 4. novembrī plkst. 18.30. Plānotais formāts ir praktiski maksimālais, ko varam šajā lapā pielietot – septiņas minūtes apdomas laika + piecas sekundes par katru gājienu. Ja viss aizies, tad plānojam izspēlēt četras vai piecas kārtas līdz jaunajam gadam.

Lai piedalītos, vajag reģistrēties vietnē playok.com. Reģistrējoties turnīram portālā https://www.playok.com/lv/, lietotājvārds ir jāraksta kā vārds un uzvārds kopā. Piem: Jānis Kļaviņš jāraksta – janisklavins. Tālāk jāizpilda «Profila» sadaļa, kā piemērā norādīts - vārds, uzvārds un dzimšanas gads, dambretes centra nosaukums, ja attiecināms.

Tālāk jāatsūta man, sacensību organizatoram jūsu piereģistrētais lietotājvārds, lai varu pievienot sacensību sarakstā. Var pierakstīt komentāros facebook.com, var sūtīt uz udoks@inbox.lv, var ierakstīt whatsapp grupā vai vēl kādā veidā man atsūtīt. Ceru jūs visus redzēt sacensībās ceturtdien!