Ceļotāju kausa 5. posms

 Aizvadīts "Bauskas Prātnieka" 2021. gada "Ceļotāju kausa" tiešsaistes turnīra 5. un priekšpēdējais posms. Arī ar saviem pārsteigumiem. 

Šoreiz stipro grupā trijniekā nav Reinis Štāls, bet uzvarēja Jānis Štāls. Pirmās līgas galvgalī savukārt šoreiz nostājās Alens Veņikovs un Gatis Artimovičs. Pēdējais gan varbūt priecājas par panākumu, bet punktu ziņā šis posms viņam iedeva mazāk, nekā parasti un tas varētu traucēt cīnīties kopvērtējumā par pirmo trijnieku. 

Nākamais un pēdējais šī gada posms notiks 16. decembrī un šoreiz formāts būs nedaudz mainīts - izšķirošo posmu spēlēsim pa grupām. Stiprajiem posmu organizēs denijskraukli, vīriem - uldisvarnevi, sievietēm - sabinevarnevi un iesācējiem - bpratnieks. Lai tā ir, ka pēdējā posmā medaļu sadalījumu nosaka katrs savā grupā. 

Atceramies, ka viens vājākā posma rezultāts nāks ārā no kopvērtējuma. Pašlaik izskatās, ka vīru grupā pirmās trīs vietas jau ir sadalītas, stiprajā un iesācēju grupā varētu būt zināma pirmā vieta, bet viss pārējais vēl ir miglā tīts.