"Karaliskā vakara" 4. posms

 Aizvadīts biedrības "Bauskas Prātnieks" turnīra "Karaliskais vakars" 4. posms. Šoreiz pats veiksmīgākais bija Jānis Skuja, otrajā vietā Andris Rimšāns, trešais Andris Rācenis. 

Pēc turnīra saasinājusies cīņa par pirmo trijnieku. Pašlaik ir četri favorīti un pat Leo Jonikāns var pazaudēt pirmo vietu, ja neieradīsies uz pēdējo turnīru 14. decembrī. Nevajag aizmirst arī Andri Rāceni, kurš pie noteiktiem nosacījumiem var iejaukties cīņā vismaz par trešo vietu. Dāmu konkurencē pirmā vieta būs Sarmītei Poškutei, ja viņa piedalīsies pēdējā posmā. 

Kā jau minēts, pēdējais posms paredzēts 14. decembrī 19.15. Attiecīgi nākošajā nedēļā noslēgsim biedrības "Bauskas Prātnieks" šī gada aktivitātes. Ja nu vienīgi parādīsies kāds negaidīts sponsors, kurš varēs piedāvāt papildus balvas, lai varam aizvadīt vēl kādu turnīru. 

Plānots, ka nākamajā gadā šādi turnīri notiks reizi divās nedēļas pirmdienās. Gaidu ierosinājumus par sacensību laiku - varbūt tomēr var ātrāk, nevis 19.15 jeb arī tieši otrādi - tieši šis laiks visus apmierina. Par pirmdienām diemžēl izmaiņas piedāvāt nevaru - pašam pēc jaunā gada būs pasākumi, kas notiek tieši otrdienās un ceturtdienās. Trešdienas, piektdienas un svētdienas aizņem Latvijas Dambretes federācijas tiešsaistes turnīri, kas visdrīzāk atkal notiks, savukārt sestdienas parasti man kā organizatoram ir darba dienas. 

Gaidu atsauces un dalību pēdējā turnīrā. Atgādinu - kopvērtējumā skaitīsim tos, kas piedalījušies vismaz trīs turnīros. 

Dambretes spēlētājus informēju - ceturtdien, 9. decembrī piektais posms "Ceļotāju kausam". Stipro grupa spēlē turnīrā, kuru taisa "bpratnieks", pārējie pie "uldisvarnevi".