Klāt Bauskas novada čempionāts 64 lauciņu dambretē

 Jau šo sestdien, 11. decembrī 10.30 Bauskas Kultūras centrā notiks Bauskas novada čempionāts 64 lauciņu dambretē. 

Par to tik vēlu informēt galvenokārt tāpēc, ka Covid - 19 izmaiņu periodā nekad nevar būt drošs, vai sacensības notiks. Pašlaik izskatās, ka tiešām notiks un viss būs saskaņots. Sakarā ar ierobežojumiem, ir atļauts noteikts cilvēku skaits telpā.  Tāpēc savlaicīga pieteikšanās ir obligāta. Pieteikties var pie Jāņa Štāla, e-pastā janno70@inbox.lv vai telefoniski - īsziņā vai savādāk, 26434570.

Galvenais, ko vispirms jāpasaka - dalība ar vakcinācijas vai pārslimošanas sertifikātiem. Diemžēl tādi pašlaik ir noteikumi. Saprotam visus, kam nav vai pat kam pašlaik neļauj vakcinēties, bet tomēr ir vēlēšanās čempionātu sarīkot, nevis atkal gaidīt un cerēt, ka nākamajā gadā kaut kas mainīsies. 

Sacensības organizē un vada sporta centrs “Mēmele” sadarbībā ar biedrību “Bauskas Prātnieks” un Bauskas novada dambretes speciālistiem. Čempionātā piedalās jaunieši un jaunietes U26, vīrieši un sievietes no Bauskas novadiem -  bez kvalifikācijas un vecuma ierobežojuma un ar vakcinācijas vai pārslimošanas sertifikātiem. 

Turnīrs rīko pēc izlozes sistēmas 10 kārtās.  Apdomas laiks uz partiju katram dalībniekam 15 minūtes + 3 sekundes par katru izdarīto gājienu.

Aicinām sacensību dalībniekus pieteikties laicīgi, lai varam paredzēt, cik daudz spēlētājiem galdus iekārtot. 

!!! Sacensībās nedrīkst piedalīties dalībnieki, kuri ir saslimuši ar Covid-19, kuri bijuši saskarsmē ar Covid-19 slimnieku, kuru ģimenē ir konstatēta saslimšana ar Covid-19. Sacensību dalībniekiem jāievēro valstī noteiktos epidemioloģiskos, dezinfekcijas un distancēšanās noteikumus. Katrs dalībnieks izmanto personīgos dezinficēšanās līdzekļus!