Ceļotāju kausa 2. posms





 Aizvadīts šī gada biedrības "Bauskas prātnieks" tiešsaistes dambretes turnīra "Ceļotāju kauss" 2. posms. Sacensības notika 25. janvārī, šoreiz negaidīti bija pazudusi virkne spēlētāju gan elites, gan 1. līgā, bet to visu kompensēja jaunatnācēji no Dobeles, kas guva gan savas uzvaras, gan pieredzi un, domājam, nākotnē spēlēs aizvien labāk. 

Elites grupā, kā vienmēr, uzvar Reinis Štāls. Ar otro vietu varam apsveikt Ričardu Cerusu, meitenēm, kā ierasts, pirmajās divās vietās Zane Lea Zunda un Keita Enija Platā. 

Pirmajā līgā šoreiz uzvarēja Enija Mežsarga un viņai nākamajā kārtā, kas būs 8. februārī, būs jāizmēģina savus spēkus Elites grupā, bet atpakaļ dodās Alens Veņikovs - cerams, ka viņam gūtā pieredze palīdzēs 1. līgas turnīros. Iesācēju līmenī šoreiz labākais bija viesis Rūdis Pušmucāns, kam sekoja baušķenieki - Matīss Rimicāns, Rēzija Rīna un Ralfs Zvejnieks. 

Gaidām gan baušķeniekus, gan dobelniekus uz nākamo "Ceļotāju kausa" turnīru 8. februāri. Savukārt 1. februārī notiks šaha turnīrs "Karaliskais vakars", gaidām arī tur visus interesentus. 

Pateicamies mūsu atbalstītājiem - veikalu tīkls "Maxima", Māris un Ilona Putilovski no Lielbritānijas, Elgars Hoiers un Sandra Bogdāne-Hoiere no Lielbritānijas, Māris un Agita Vītoliņi no Bauskas, Javets Lackajs no Mineapolis-ASV, biedrība "Laiks jauniešiem" un biedrība "Evolūcija".