Paldies atbalstītājiem un spēlētājiem

Iesākot jauno 2022. gadu, vispirms vēlāmies pateikties mūsu atbalstītājiem, kas aizvadītajā 2021. gadā nodrošināja spēlētājus ar uzvaras un veicināšanas balvām. Turnīrus atbalsta veikalu tīkls "Maxima", Māris un Ilona Putilovski no Lielbritānijas, Elgars Hoiers un Sandra Bogdāne-Hoiere no Lielbritānijas, Māris un Agita Vītoliņi no Bauskas, Javets Lackajs no Mineapolis-ASV, biedrība "Laiks jauniešiem" un biedrība "Evolūcija". Publicējam fotogrāfijas, kā sveicam mūsu sportistus par panākumiem dažāda veida turnīros, kā arī pateicamies atbalstītājiem. 

Aizvadītajā 2021. gadā biedrības "Bauskas Prātnieks" turnīros piedalījušies apmēram simts dambretistu. Vairāk cilvēku arī lasa rakstus biedrības mājas lapā - parasti no 50 līdz 100 lasītāju, bet ir bijuši arī 230. Vēl vairāk sekotāju ir facebook.com lapas rakstiem - lielākais skatījumu skaits ir trīsarpus tūkstoši, bet parasti ir no 500 līdz 1500 skatījumu. Tas nozīmē, ka aktivitātēm seko līdzi ne tikai spēlētāji un ģimeņu locekļi, bet arī citi cilvēki. Prieks bija vērot, kā attīstās jaunie talanti un ceram, ka viņi spēs savas prasmes attīstīt un viņiem pievienosies jauni meistari. 

Šogad mums ir jauni plāni un mērķi - ceram, ka ar spēlētāju aktivitāti un mūsu sponsoru atbalstu varēsim atkal sarīkot vēl interesantākus turnīrus vasarā, atbalstīt jau aktīvos spēlētājus un turpināt tiešsaistes turnīrus Covid - 19 ierobežojumu laikā. Veiksmi visiem!