Ceļotāju kausa 3. posms

Tiešsaistes dambretes turnīra "Ceļotāju kauss" trešais posms notika 8. februārī. Elites grupā dalībnieku skaits bija apmierinošs, bet 1. līgā mazāk, nekā gaidīts. Toties mači abās grupās notika ļoti aizraujoši, rezultāti ļoti līdzīgi un katrs savāca kaut ko nopietnu, lai varētu skatīties nopietnāk uz kopvērtējuma tabulu. 

Elites grupa turpina dominēt Reinis Štāls, bet cīņa par pārējām vietām ir ļoti sīva. 1. līgā savukārt līderi mainās praktiski bez apstājas. Iepriecina, ka iespēlējušies ir dobelnieki, vēlam veiksmi arī nākotnē. 

Nākamie mači 22. februārī. Šoreiz no iepriekšējā turnīra dalībniekiem neviens nekāpju uz augšu vai leju - ja 22. februārī piedalīsies Enija Mežsarga, viņa spēlē elites grupā, savukārt Alens Veņikovs - 1. līgā. 

Pateicamies mūsu atbalstītājiem - veikalu tīkls "Maxima", Māris un Ilona Putilovski no Lielbritānijas, Elgars Hoiers un Sandra Bogdāne-Hoiere no Lielbritānijas, Māris un Agita Vītoliņi no Bauskas, Javets Lackajs no Mineapolis-ASV, biedrība "Laiks jauniešiem" un biedrība "Evolūcija".