Karaliskā vakara 2. posms

 Turpinās mūsu tiešsaistes turnīri un 1. februārī notika šaha turnīra "Karaliskais vakars" otrais posms. Šoreiz dalībnieku vairāk nekā pirmajā posmā, cīņa sīvāka. Šosezon pašlaik vēl sevi ne reizi nav parādījuši pagājušās sezonas līderi Leo Jonikāns, Andris Rācenis un Andris Rimšāns, kas pašlaik ļauj pirmajā vietā nostiprināties Jānim Skujam un raisa īstu cīņu par pārējām vietām. 

Nākamās spēles jau 15. februārī. Skatīsimies, cik liels būs spēlētāju skaits šogad - ir doma, ka varētu sadarbībā ar Bauskas novada Sporta nodaļu sarīkot vasarā ne tikai novada dambretes, bet arī šaha čempionātu, bet šeit tomēr svarīgi būs saprast, vai būs, kas spēlē. Pašreizējā situācijā tik daudzi pazuduši no aktīvā spēlētāju loka, ka grūti pat saprast, kāda var būt pasākuma atsaucība. 

Pateicamies mūsu atbalstītājiem - veikalu tīkls "Maxima", Māris un Ilona Putilovski no Lielbritānijas, Elgars Hoiers un Sandra Bogdāne-Hoiere no Lielbritānijas, Māris un Agita Vītoliņi no Bauskas, Javets Lackajs no Mineapolis-ASV, biedrība "Laiks jauniešiem" un biedrība "Evolūcija".