Pavasara "Ceļotāju kausa" uzvarētāji noskaidroti

Ar 22. marta turnīru noslēdzas biedrības "Bauskas Prātnieks" rīkotā pavasara "Ceļotāju kausa" sestais posms un turnīrs. 

Elites grupā vīriem šoreiz uzvarēja Denijs Vilhelms Krauklis, otrajā vietā Everts Rūdolfs Lepsis un trešais - Ričards Ceruss. Sievietēm vietas jau bija praktiski skaidras - pirmā Zane Lea Zunda, otrā Keita Enija Platā un trešā Elīna Arāja. 

Vīriem uzvarēja Gatis Artimovičs, otrais Jānis Jegorovs un trešais Uldis Varnevičs. Dāmām veiksmīgākā bija Enija Mežsarga, otrajā vietā Rūta Arāja, trešā Sandra Arāja. Šeit ir speciāla grupa - dalībnieces ar invaliditāti, kur pirmajā vietā Sarmīte Poškute, otrā Regīna Punkele, kas nevarēja piedalīties visos mačos, kur vēlējās. 

Visraibāk gāja iesācējiem, kur šoreiz triumfēja dobelnieks Rūdis Pušmucāns, kurš arī pirmais puišu grupā. Otrais Matīss Rimicāns, trešais vēl viens spēlētājs no Dobeles Bruno Ūdris. Meitenēm labākā bija Lote Soma - Sakne, otrajā vietā Rēzija Rīna un trešā vēl viena Dobeles pārstāve Gabriela Buraka. 

 Pateicamies mūsu atbalstītājiem - veikalu tīkls "Maxima", AS "Bauskas alus", "Hanzas maiznīca", minerālūdens "Venden", SIA "Geka", Māris un Ilona Putilovski no Lielbritānijas, Elgars Hoiers un Sandra Bogdāne-Hoiere no Lielbritānijas, Māris un Agita Vītoliņi no Bauskas, Javets Lackajs no Mineapolis-ASV, biedrība "Laiks jauniešiem" un biedrība "Evolūcija". 

Balvas plānojam sagatavot uz mēnešu miju, par to laicīgi ziņosim. 

Tiešsaistes turnīri noslēgsies 29. martā ar šaha turnīru. Plānojam "Ceļotāju kausu" arī vasarā, gaidīsim jūs šajos turnīros. Par norisi laicīgi informēsim.