Pirmie uzvarētāji jau zināmi

 Ar Denija Vilhelma Kraukļa uzvaru Elites grupā un Jāņa Jegorova kārtējo panākumu 1. līgā 8. martā noslēdzies "Ceļotāju kausa" piektais posms. Šoreiz gana daudz dalībnieku bija 1. līgā - apsveicam debitantus ar veiksmīgām spēlēm. Reizē D. V. Krauklis izvirzījies līderpozīcijās Elites grupā. 





Kopvērtējumā zināmi pirmie uzvarētāji. Jau ir skaidrs, ka vīru grupā uzvarēs Gatis Artimovičs - panākt viņu nevar. Tāpat jāatzīst, ka sadalījums Elites grupā meitenēm ir diezgan skaidrs - pirmā Zane Lea Zunda, otrā Keita Enija Platā un trešā Elīna Arāja. 

Pārējās grupās un arī Elites grupā starp puišiem cīņa ir ļoti sīva un to, kā sadalīsies vietas, noskaidrosim tikai pēdējā posmā. 

Par balvām - balvas par dalību tiešsaistes turnīrā saņems tie dalībnieki, kas piedalījušies vismaz trīs turnīros. Savukārt kopvērtējuma rezultātus vērtēsim atņemot vienu sliktāko turnīra rezultātu starp sešiem posmiem. 

Pēdējā posmā Uldis Varnevičs nolaižas līgu zemāk, atbilstoši sniegumam Elites grupā un cīnoties līdzīgi ar Jāni Jegorovu par otro vietu vīru grupā. Pārējā ziņā izmaiņu nav. Tiekamies 22. martā - šī pavasara pēdējā tiešsaistes dambretes turnīrā.