Lieldienu turnīrs "Bauska 2022"

 Bauskā 15. aprīlī rīkojām jau 31 Lieldienu turnīru "Bauska 2022". Kā ierasts - ar vistu olu ražotāja AS "Balticovo" atbalstu un Bauskas novada domes sagādātiem kausiem, medaļām un balvām. Palīdzīgu roku šoreiz sniedz arī "Maxima Latvija", "Bauskas Alus" un "Venden". Katrā ziņā ciemiņi no Lietuvas un Igaunijas ļoti atzinīgi novērtēja saņemto balvu klāstu. 

Kopā piedalījās 42 dalībnieki gan pirmajā turnīrā, gan arī ātrspēles sacensībās. Pirmā turnīra rezultāti skatāmi šeit: https://results.fmjd.org/tournaments/2022/f_432/, savukārt otrais turnīrs jāskata pievienotajos attēlos - kā tiesnesim jāatvainojas par savu kļūmi, kā rezultātā internetā pieejams tikai pirmais turnīrs. 

Neiztika bez pārsteigumiem. Pieredzējušo kungu dominanci, nu jau kā ierasts, patraucēja Reinis Štāls, kurš gan pašiem pieredzējušajiem kungiem par prieku, pašlaik vēl startē jauniešu kategorijā un tur arī balvas saņēma. Tomēr nākamais pārsteigums bija pēdējā brīdī igauņiem līdzi paņemtais Indreks Kūsks, kurš pamanījās dabūt otro vietu starp kungiem parastajā turnīrā un uzvarēt ātrspēlē. Pirmajā turnīrā uzvarēja Guntars Purviņš, viņam ātrspēlē trešā vieta. Šogad jau otrajā turnīrā piedalījās Mārtiņš Junkurēns, kurām trešā vieta pirmajā turnīrā. Savukārt ātrspēlē otro vietu izcīnīja Zigmārs Rumbenieks. 

Jauniešiem abos turnīros pārliecinoši labākais Reinis Štāls, otrajā vietā abos turnīros Everts Rūdolfs Lepsis. Pirmajā turnīrā trešais bija Denijs Vilhelms Krauklis, savukārt ātrspēlē - Arijus Ribokas. 

Dāmām abos turnīros uzvarēja Zoja Uvačana, savukārt tuvākās sekotājas samainījās vietām. Pirmajā turnīrā otrā bija Zane Lea Zunda, otrajā turnīrā - Keita Enija Platā. Un attiecīgi ieņēma arī trešās vietas. 

Ceram, ka ar jums tiksimies arī nākamgad! :)