Pasniedzam balvas

Tiešsaistes turnīri ir tieši tādi paši, kā citi turnīri un arī šeit pasniedzam balvas. 

Milzīga pateicība mūsu atbalstītājiem, kas šoreiz bija atvēlējuši negaidīti daudz balvas, kas bija superīgs pārsteigums. Pateicamies mūsu atbalstītājiem - veikalu tīkls "MAXIMA Latvija", AS "Bauskas alus", AS "Hanzas maiznīca", minerālūdens "Venden", SIA "Geka", Māris un Ilona Putilovski no Lielbritānijas, Elgars Hoiers un Sandra Bogdāne-Hoiere no Lielbritānijas, Māris un Agita Vītoliņi no Bauskas, Javets Lackajs no Mineapolis-ASV, biedrība "Laiks jauniešiem" un biedrība "Evolūcija". 


Ļoti lielu darbu ieguldīja balvu sagatavošanai biedrības "Bauskas Prātnieks" valdes priekšsēdētājs Aigars Zunda. Papildus balvām bija arī kausi, medaļas un diplomi. 






Attiecīgi balvu apjoms, ko saņēma katrs no dalībniekiem, bija iespaidīgs. Atceroties dambretes aktivitāšu sākumu Bauskas novadā un pirmos "Ceļotāju kausa" turnīrus, kad priecājāmies, ka katram varam iedot vismaz vienu šokolādes tāfelīti, atliek priecāties par mūsu biedrības vadītāja paveikto un atbalstītāju atvēlēto. Balvas pasniedzām 1. aprīlī Bauskas novada Bērnu un jaunatnes sporta skolas telpās. Ar pārējiem mēģinājām tikties visos iespējamos veidos. 














Kopā šaha un dambretes sacensībās piedalījās gandrīz pussimts spēlētāju. Mājas lapā ziņām bija apmēram no 50 līdz 100 skatījumu, facebook.com lapā "Bauskas Prātnieks" līdz pat 1,2 tūkstošiem skatījumu. 
Šeit uzskatei, kas sanāca dažiem no spēlētājiem no savām paciņām. (P.S. Kaķis paciņā nebija. Vismaz mūsējā ne.) Vairāk fotogrāfijas biedrības facebook.com lapā.