Izmēģiniet dambretes spējas!!!

 Nākamie divi sacensību posmi ir plānoti nākamās nedēļas nogalē - 4. jūnijā Bauskas pilskalna estrādē un 5. jūnijā Rundāles multifunkcionālajā centrā, abi sāksies 15.00. 

Atgādinu, ka šādas sacensības ir iespēja izmēģināt savus spēkus pirmsskolas vecuma un 1. - 2. klašu skolēniem. Sacensības vienlaicīgi piedalās gan iesācēji, gan pieredzējuši spēlētāji. Var izmēģināt, vai šis sporta veids interesē, var uzzināt kaut ko vairāk no pieredzējušajiem spēlētājiem. Ja ir iespējas - izmēģiniet šovasar, vai jūsu bērniem interesē dambrete - katram dalībniekam būs diploms, kāda balva un, ļoti ceram, labas emocijas. Ceļotāju kausu turnīros savulaik jau ir debitējuši pašreizējo Eiropas un Pasaules čempionātu dalībnieki - mēs noteikti zinām, ka arī Bauskas novada bērnos šie talanti slēpjas, atliek tikai tos atklāt. 

Publicējam "Ceļotāju kausa" tabulu pēc pirmā turnīra. Plānoti seši turnīri un vienīgais, kur vēl nav zināms precīzs laiks, ir ceturtais turnīrs un otrais posms Iecavā, bet tur mēs vēl vienosimies ar Iecavas jauniešu centru. Šogad esam piemērojuši turnīrus svētkiem, cerot, ka reizē ar spēlēm mēs piedāvāsim kaut ko interesantu gan spēlētājiem, gan viņu vecākiem, gan mūsu pieredzējušajiem dalībniekiem. Lai piedalītos kopējā vērtējumā, jāpiedalās vismaz trīs turnīros, skaitīsim četrus labākos turnīrus. 

Pateicamies mūsu atbalstītājiem - veikalu tīkls "MAXIMA Latvija", AS "Bauskas alus", AS "Hanzas maiznīca", minerālūdens "Venden", SIA "Geka", Māris un Ilona Putilovski no Lielbritānijas, Elgars Hoiers un Sandra Bogdāne-Hoiere no Lielbritānijas, Māris un Agita Vītoliņi no Bauskas, Javets Lackajs no Mineapolis-ASV un biedrība "Evolūcija". Žurnālus piedāvāja SIA "Preses serviss", "Egmont Latvija", izdevniecība "Kuma", izdevniecības "Dienas žurnāli".