Jau sestdien sākam Iecavā

Pienākuši ir vasaras turnīri, kurus organizējam ar Bauskas novada domes atbalstu. Īpaši aicinām ierasties uz sacensības pirmsskolas vecuma un 1. - 2. klašu bērnus - katram ir vērts izmēģināt dambretes spēli iesācēju līmenī, ko šajās sacensībās arī piedāvāsim. Un tad varbūt nākotnē mums būs kārtējie Latvijas čempioni? 

Tāpat kā pagājušajā gadā, turnīri pārsvarā plānoti ārā, lai gan jau ir zināms, ka vismaz viens turnīrs notiks telpās. Tā pašlaik izskatās. 

Plānoti seši turnīri - lai piedalītos Ceļotāju kausa kopējā ieskaitē, jāpiedalās vismaz trīs turnīros, vērā ņemsim četrus labākos rezultātus. Grupas dalīsim no dalībnieku skaita - ja nu kaut kur tiešām sanāks vairāk nekā 24, būs trīs grupas. Spēlējam pēc laika - divas stundas. Cik kārtas izspēlēsim, tik izspēlēsim. 

Izspēlēsim četrus apvienību kausus tieši šo apvienību iedzīvotājiem. Pirmais būs jau 28. maijā Iecavā - Iecavas apvienības kausa izcīņa. 12.00 Iecavas stadionā. Aicināti visi spēlēt gribošie iecavnieki. 

Turnīrus šogad mēģināsim apvienot ar lielākiem pasākumiem, lai dalība sacensībās būtu interesantāka gan spēlētājiem, gan arī citiem būtu interesantāk, ko mēs tur darām. Tāpēc otrais turnīrs būs jau 4. jūnijā Bauskas pilskalna estrādē, pašlaik plānots 15.00. Šajā dienā Pilskalna estrādē notiks Bauskas novada svētki. Nākamais turnīrs un reizē Rundāles apvienības kausa izcīņa, notiks jau 5. jūnijā Rundāles daudzfunkcionālajā centrā. Sāksies 15:00 un notiks telpās. Šeit 5. jūnijā plānots Rundāles pagasta svētku cikla pasākums. 

Ceturtais turnīrs varētu notikt Iecavas svētku laikā - pilsēta svin 530 gadu jubileju. Tas varētu būt 15. vai 16. jūlijs, bet tur vēl skaidrības nav. 

Par piekto posmu viss ir skaidrs - 7. augusts, Vecumnieku apvienības Skaistkalne, Kanepenes tirgus. Sākam 10.00, izspēlējam Vecumnieku apvienības kausu. Nākamais turnīrs, kas reizē būs Bauskas apvienības kausa izcīņa, šoreiz svētkiem nebūs piesaistīts, bet vienkārši noslēgs Ceļotāju kausu un sešu turnīru sēriju. 

Pateicamies mūsu atbalstītājiem - veikalu tīkls "MAXIMA Latvija", AS "Bauskas alus", AS "Hanzas maiznīca", minerālūdens "Venden", SIA "Geka", Māris un Ilona Putilovski no Lielbritānijas, Elgars Hoiers un Sandra Bogdāne-Hoiere no Lielbritānijas, Māris un Agita Vītoliņi no Bauskas, Javets Lackajs no Mineapolis-ASV, biedrība "Laiks jauniešiem" un biedrība "Evolūcija".