Sākām Iecavā!

 Ar Bauskas novada domes līdzfinansējumu biedrība "Bauskas Prātnieks" arī šogad īsteno projektu, kura galvenais mērķis ir piesaistīt jaunus dambretes spēlētājus no pirmsskolas vecuma grupām un ļaut trenēties tiem, kas audzē savu meistarību dambretē. 

Šogad projektu sākām Iecavas sporta svētkos 28. maijā. Ar pirmo šoreiz ne pārāk veiksmīgi, bet otrais izdevās - spēlēja vairāki mūsu jaunie dambretisti, gūstot labu pieredzi un emocijas. 

Reizē izspēlējām arī Iecavas apvienības kausu. Pirmais trijnieks šoreiz Edgars Zelmenis, Māris Kazāks un Baiba Kreiere - Zelmene, kas saņēma kausus. Atsevišķi diplomus pasniedza pirmo trīs vietu ieguvējiem vīriem un sievietēm. Vīri sadalījās - pirmais E. Zelmenis, otrais M. Kazāks un trešais Ričards Briģis. Dāmām pirmā B. Kreiere - Zelmene, otrā Linda Straumīte, trešā Sabīne Rupule. 

Pielikumā turnīra tabula un nākamajā rakstā publicēsim "Ceļotāju kausa" tabulu, kur būs redzami rezultāti pa grupām. Atgādinām - lai vērtētu "Ceļotāju kausa" kopvērtējumā, jāpiedalās vismaz trīs posmos, skaitīsim četru labāko posmu rezultātus. 

Tagad tiekamies jau pēc nedēļas - 4. jūnijā būsim Bauskas pilskalna estrādē, mači sāksies 15.00 un jau 5. jūnijā būsim Rundāles daudzfunkcionālajā centrā, kur turnīrs notiks telpās - arī tur sāksies 15.00 un tur īpaši aicinām Rundāles apvienības spēlētājus - tur izspēlēsim arī Rundāles apvienības kausa izcīņu. 

Pateicamies mūsu atbalstītājiem - veikalu tīkls "MAXIMA Latvija", AS "Bauskas alus", AS "Hanzas maiznīca", minerālūdens "Venden", SIA "Geka", Māris un Ilona Putilovski no Lielbritānijas, Elgars Hoiers un Sandra Bogdāne-Hoiere no Lielbritānijas, Māris un Agita Vītoliņi no Bauskas, Javets Lackajs no Mineapolis-ASV un biedrība "Evolūcija". 

Vairāk bildes facebook.com "Bauskas Prātnieks" lapā.