Bauskas novada svētki

 Bauskas novada svētkos 4. jūnijā gan paši uzspēlējām, gan sevi parādījām. Šoreiz aizvadījām "Bauskas Prātnieka" Ceļotāju kausa 2. posmu un reizē uzspēlējām arī ar daudziem interesentiem, kas uzspēlēja arī savā starpā. 

Vispirms pateicība atbalstītājiem, jo katram no dalībniekiem vēl aizvien mums ir balvas. Tie ir veikalu tīkls "MAXIMA Latvija", AS "Bauskas alus", AS "Hanzas maiznīca", minerālūdens "Venden", SIA "Geka", Māris un Ilona Putilovski no Lielbritānijas, Elgars Hoiers un Sandra Bogdāne-Hoiere no Lielbritānijas, Māris un Agita Vītoliņi no Bauskas, Javets Lackajs no Mineapolis-ASV un biedrība "Evolūcija". 

Kopā spēlēja 19 dambretisti, bet daudz bija arī to, kas savus spēkus izmēģināja, kaut ko mācījās vai vienkārši savā starpā uzspēlēja. 

Šoreiz spēcīgākais bija Reinis Štāls elites grupā, savukārt starp iesācējiem Viktorija Beitiņa un Milana Suboča parādīja, ka nav veltīgi trenējušās aizvadītos gadus. 

Rezultāti un vairākas fotogrāfijas no sacensībām pielikumā. Vairāk bildes biedrības facebook.com kontā Bauskas Prātnieks.