Bauskas Prātnieka čempionāts

Pie Lielupes krastiem 11. jūnijā notika biedrības "Bauskas Prātnieks" čempionāts 64 lauciņu dambretes ātrspēlē, kuru gan vairāk bijām iecerējuši kā izklaides pasākumu, kas lielā mērā tāds arī izdevās. 

Dambretes rezultāti skatāmi pielikumā. Piedaloties daudziem Latvijas spēcīgākajiem spēlētājiem, par uzvarētāju sarakstu nav īsti ko brīnīties. Izmēģinājām arī dambretes stafeti, kas gan savā būtībā, kā izrādījās, atgādina stāstu par karavānas ātrumu - tieši tik ātra, cik lēnākais kamielis, jeb komanda ir tik švaka, cik vājākais spēlētājs. 

Reizē metām maisu, bumbu un šāvām mērķī, rezultātā noskaidrojot arī labāko visos sporta veidos kopā - cīņa bija ļoti sīva, bet lietuvieti Darius Gudvali un Raivi Paegli apsteidza Edmundas Čirbulenas no Lietuvas. 

Ar pusdienām un launagu nodrošināja saimnieki Ineta un Ritvars Gulbji - milzu pateicība par jauko uzņemšanu. 

Paldies par atbalstu - veikalu tīkls "MAXIMA Latvija", AS "Bauskas alus", AS "Hanzas maiznīca", minerālūdens "Venden", SIA "Geka", Māris un Ilona Putilovski no Lielbritānijas, Elgars Hoiers un Sandra Bogdāne-Hoiere no Lielbritānijas, Māris un Agita Vītoliņi no Bauskas, Javets Lackajs no Mineapolis-ASV un biedrība "Evolūcija". 

Vairāk fotogrāfijas būs biedrības facebook.com mājas lapā.