Izspēlējām Rundāles kausus

 Paldies Rundāles pagasta kultūras speciālistei Lilitai Lauskiniecei, kas praktiski iedeva visu, lai mēs varam pozitīvā garā noorganizēt Ceļotāju kausa trešo posmu un Rundāles apvienības kausa izcīņu Rundāles multifunkcionālajā centrā 5. maijā. 

Mači ir aizvadīti. Cerējām sagaidīt vairāk dalībnieku no pašas Rundāles apvienības, bet izrādījās, ka kāds ir pārgatavojies, kāds vēl nav zinājis un tā nu sanācām tādā situācijā. Nākotnē domāsim vairāk, kā šo situāciju uzlabot. Kopā trīs posmos dambretes sacensībās ir piedalījušies gandrīz pussimts dalībnieku - 44 spēlētāji. 

Tomēr pirmo vietu ieguvēji šīs pozīcijas ir nopelnījuši - Rundāles apvienības kausu izcīņā pirmajā vietā Viktorija Beitiņa, otrā Sanita Liepiņa - Kalderauska, trešā - Juta Kalderauska. 

Elites grupā vienādi punkti Laurai Kronbergai un Denijam Vilhelmam Krauklim. Iesācēju grupā atkal veiksmīgākā bija Viktorija Beitiņa, bet visvairāk pārsteidza mūsu sacensību debitants Valdis Krauklis. Ar dažādiem panākumiem atzīmējās viesi no Baložiem, savukārt no Bauskas puses sacensībās debitēja Bogustovu ģimene, kura izcēlās šoreiz ar mammas Jolantas un dēla Dāvja sniegumiem. 

Paldies par balvām - veikalu tīkls "MAXIMA Latvija", AS "Bauskas alus", AS "Hanzas maiznīca", minerālūdens "Venden", SIA "Geka", Māris un Ilona Putilovski no Lielbritānijas, Elgars Hoiers un Sandra Bogdāne-Hoiere no Lielbritānijas, Māris un Agita Vītoliņi no Bauskas, Javets Lackajs no Mineapolis-ASV un biedrība "Evolūcija". Balvas nebeidz priecēt sacensību dalībniekus. 

Tagad visdrīzāk būs potenciāla pauze apmēram pusotra mēneša garumā un tad aktīvi atsāksim dambretes sacensības. Drīz informēsim par Iecavas sacensību datumu, bet pastāv iespēja, ka sarīkosim arī vēl septīto posmu. Bet par to mēs vēl domājam - cik nu mums būs spēka un iespēju. 

Kopvērtējumā pieciem Ceļotāju kausa dalībniekiem jau ir nepieciešamie trīs ieskaites posmi. Tomēr atgādinām - vasarā vairāk spēlējam priekam, nevis balvām. Izbaudiet vasaru un arī mūsu sacensības.