Iecavā bijām daudz

 Sacensības Iecavā, kā ierasts, iepriecināja ar lielāko dalībnieku skaitu turnīra formātā. Tik lielu, ka knapi tikām galā. Nav jau tā, ka resursu nebūtu arī lielākam spēlētāju skaitam, bet šoreiz tas bija uz līdzi paņemto galdiņu un visa pārējā robežas - kopā 36 dalībnieki. 

Iecavas Jauniešu centra balvu izcīņā vīriem uzvarēja Aldis Vēbergs, otrais Kārlis Kazāks, trešais Gabriels Tiltiņš. Dāmām veiksmīgākā atkal bija Jauniešu centra vadītāja Līga Briģe, otrā Laura Libere, trešā Poļina Ļadkova. 

Ceļotāju kausā elitei šoreiz sadalījums klasisks - pirmais Denijs Vilhelms Krauklis, otrais Everts Rūdolfs Lepsis, trešā Zane Lea Zunda. 

Ceļotāju kausā vīriem Iecavas posmā uzvarēja Dāvis Arājs, otrais jaunais Artjoms Kuzņecovs un trešajā vietā iecavnieks Kristaps Rudmiezis. Dāmām veiksmīgākā bija Rūta Arāja, otrā Lote Soma - Sakne, trešā Sabīne Varneviča. 

Paldies par atbalstu - veikalu tīkls "MAXIMA Latvija", Bauskas novada dome, AS "Bauskas alus", AS "Hanzas maiznīca", minerālūdens "Venden", SIA "Geka", Māris un Ilona Putilovski no Lielbritānijas, Elgars Hoiers un Sandra Bogdāne-Hoiere no Lielbritānijas, Māris un Agita Vītoliņi no Bauskas, Javets Lackajs no Mineapolis-ASV un biedrība "Evolūcija". 

Vairāk fotogrāfijas būs biedrības facebook.com mājas lapā.