Skaistkalnē jaunais formāts strādā

Biedrība «Bauskas Prātnieks» rīkoja sacensības Skaistkalnē Kanepenes svētku laikā. Turnīra formāts šoreiz bija izvēlēts atbilstoši izklaidējošam pasākumam, kur dalībnieki vairāk paši meklēja sev pretspēlētājus, spēlējot, kad bija brīvs laiks un vēlēšanās un visus rezultātus fiksēja kopējā tabulā. Piedalījās apmēram pussimts spēlētāju, no kuriem nopietnāk uzspēlēja vairāk nekā divdesmit.

Biedrības «Bauskas Prātnieks» Vecumnieku apvienības kausu izcīnīja Mārtiņš Brazauskis no Bārbeles. Otrajā vietā jaunais Artjoms Kuzņecovs no Vecumniekiem un trešais bija skaistkalnietis Reinis Kirkils. Ja pirmie divi līderi bija ar ievērojamu uzvaru skaitu, tad par trešo vietu bija sīva cīņa – pavisam nedaudz atpalika Roberts Kurkauskis un Signe Kalniņa. Savukārt biedrības «Bauskas Prātnieks» Ceļojošā kausa 4. posmā starp visiem pārējiem dalībniekiem vīriem veiksmīgākais bija Sandris Vecvagars, otrais Dāvis Arājs, trešais – Artis Vecavagars. Sievietēm uzvarēja Elīna Arāja, otrā Lote Soma – Sakne, trešā Rūta Arāja. Nākamais «Bauskas Prātnieka» turnīrs notiks jau šīs trešdienas, 10. augusta vakarā Iecavā pie Iecavas Jauniešu centra.

Kopvērtējumā jau septiņi dalībnieki ir piedalījušies vismaz trīs turnīros. Palikuši vēl divi - Iecavā un Bauskā. Kas vēlas kopvērtējumā pacīnīties par Ceļotāju kausa medaļām - jāiespringst uz pēdējiem diviem turnīriem. 

Vairāk fotogrāfiju "Bauskas Prātnieks" facebook.com lapā.