Tiekamies Bauskā!!!

Bauskā 20. augustā 11.00 Bauskas stadionā noslēgsim šī gada vasaras Ceļotāju kausu ar sesto posmu, reizē izcīnot Bauskas apvienības kausus un noskaidrojot Ceļotāju kausa ieguvējus kopvērtējumā. Tomēr aicināti vienalga ierasties visi spēlēt gribētāji, arī tie, kas necīnās par kopvērtējuma balvām. 

Par kopvērtējumu atgādinām, ka bija jāpiedalās vismaz trīs turnīros šovasar. Iesācēju meiteņu grupā kopvērtējumā vēl aizvien var iekļauties Lote Soma - Sakne. Puišiem saraksts garāks - Artjoms Kuzņecovs, Kārlis Kazāks, Ričards Briģis, Roberts Rozentāls. 

Dāmu konkurencē vēl vairāk - Viktorija Beitiņa, Sanita Liepiņa - Kalderauska, Elīna Arāja, Sandra Arāja. Vīriem Gatis Artimovičs.

Paldies par atbalstu - veikalu tīkls "MAXIMA Latvija", Bauskas novada dome, AS "Bauskas alus", AS "Hanzas maiznīca", minerālūdens "Venden", SIA "Geka", Māris un Ilona Putilovski no Lielbritānijas, Elgars Hoiers un Sandra Bogdāne-Hoiere no Lielbritānijas, Māris un Agita Vītoliņi no Bauskas, Javets Lackajs no Mineapolis-ASV un biedrība "Evolūcija".