Vasara beidzās, gaidām nākamo

 Ar pēdējo turnīru Bauskā 20. augustā noslēdzām šī gada vasaras sezonas turnīrus. Salīdzinot ar pagājušo gadu, esam uzķēruši daudz īpatnību un raduši idejas, kas jau šogad ļāva turnīru novadīt interesantāk, nekā pirms gada un nākamgad varētu būt vēl aizraujošāk. 

Rezultāti skatāmi pielikumā. Te nedaudz par sezonas kopvērtējumu. Kopvērtējuma kausus atkal ieguva Denijs Vilhelms Kraulis un Zane Lea Zunda. Elites grupā otrais Everts Rūdolfs Lepsis. 

Daudzās grupās veiksmīgākie bija centīgākie un to viņiem pārmest nevaram. Vīriem uzvarēja Dāvis Arājs, otrais Gatis Artimovičs. Sievietēm uzvarēja Rūta Arāja, otrā Viktorija Beitiņa. Šeit vislielākā konkurence - kopā kritērijus - piedalīties vismaz četros turnīros - izpildīja sešas dalībnieces. Iesācējām meitenēm uzvarēja Lote Soma - Sakne, otrā Juta Kalderauska, trešā Linda Kalderauska. Iesācējiem puišiem gan bija tikai viens, kam pietika izturības piedalīties visos turnīros un uzvarēja Vuks Soms - Sakne. 

Par nākamo gadu - rakstu idejas un saku visiem - ja jums ir kādi ierosinājumi vai domas, rakstiet un sakiet. Tātad - plānots vairāk festivāla tipa turnīru, turklāt apvienojot reizē dambreti un šahu. Ja nākamgad mums būs tāds pats projekts, lūgsim novadam naudu šaha figūrām. Ierastā formāta āra turnīrs ir plānots Iecavā un domāsim, ko darīt Bauskā. Lūgums - ja ir idejas, kura pasākuma laikā Rundāles apvienībā varam uztaisīt festivāla tipa dambretes turnīru - dodiet ziņu. 

Tagad atliek gatavoties novada čempionātiem, Latvijas turnīriem un piedalīties arī tiešsaistes turnīros, kurus mēs rīkojam katru otrdienu - vienu reizi dambrete, otru šahs. 

Ja ir vēl kādas idejas par to, ko un kā mēs varētu organizēt, dodiet ziņu.