Šaha iesācēji - piesakās!!!

 Apskatu par šahu iesākšu nevis ar rezultātiem, bet gan aicinājumu - ja jūs vēlaties spēlēt šaha iesācēju turnīrā, piesakieties. Ja sanāks vismaz astoņi spēlētāji, tad taisīsim šahā atsevišķu iesācēju līgu. Citādi ir tā, ka ik pa brīdim kāds pienāk no malas, bet nopietnie spēlētāji visus izsmērē, kas ir pilnīgi loģiski, un tad sanāk, ka neviens klāt nenāk, bet cipars arī nav tāds, lai taisītu vēl vienu līgu. Tāpēc atkārtoju - piesakieties Bauskas Prātnieka whatsapp grupā vai facebook.com "Bauskas Prātnieka" lapā, ka vēlaties spēlēt šaha 1. līgā un, ja būs pietiekami daudz spēlētāju, šo 1. līgu atvērsim. Kaut vai arī tāpēc, ka tiem spēcīgākajiem nebūt nav ļoti interesanti vienkārši izsmērēt iesācējus. Pirmajos divos turnīros ir pieci spēlētāji, kas varētu spēlēt 1. līgā un, ja būs vēl, tad problēmu nebūs. Ja ir vēlēšanās, aicinu pievienoties spēlētājus arī no Dobeles un Baložiem. 

Rezultātus var redzēt tabulā. Ja "Bauskas Prātnieka" šaha pirmajā turnīrā dominēja Jānis Skuja, tad otrajā vismaz pirmo vietu paņēma Andris Rācenis, reabilitējoties par pirmā turnīrā ne pārāk veiksmīgo rezultātu. Ja par pirmo vietu pagaidām jautājumu nav, tad kā sadalīsies otrā un trešā vieta - neviens pašlaik nepateiks. 

Nākamās sacensības notiks jau nākamajā otrdienā 25. oktobrī. Atkārtoju - aicinu pieteikties iesācējus, lai būtu interesanti gan iesācējiem, gan pieredzējušajiem un šahs kļūtu populārāks kā tāds. Princips būs tāds pats, kā dambretes Ceļotāju kausā - izmantojam iespējas izmēģināt savus spēkus arī augstākās līgās. 

Atgādinu - lai piedalītos kopvērtējumā, jāpiedalās vismaz četros turnīros un vērā ņemsim četrus labākos rezultātus.