Šovasar "Spēlē un izklaidējies"!

Šīs vasaras galda spēļu turnīrus izsludinām ar lozungu "Spēlē un izklaidējies". Plānoti četri festivāla veida turnīri šahā un dambretē un divi spēļu turnīri vienlaicīgi šahā un dambretē. Dalībniekiem būs jāizšķiras, ko spēlēt. Ir skaidri arī potenciālie piecu turnīru datumi, vēl domājam par Rundālas apvienības turnīru - ir mērķis atrast pasākumu starp 10. jūniju un 15. jūliju. Varbūt kādam ir idejas, kādā pasākumā Rundāles apvienībā mēs varētu piedalīties? 


3. jūnijs. Iecavas sporta svētki, festivāla turnīrs dambretē un šahā. Visi, kas nāk spēlēt, ģērbjas tā, lai var arī sportot - gan spēku parādīt, gan kauliņus izlocīt. 

Jūlija otrā puse - Iecavas jauniešu centra turnīrs, IEcavas apvienības kausu izcīņa. Domāsim, kā apvienot šahu un dambreti - visdrīzāk kā divus atsevišķus turnīrus vienlaicīgi. 

5. augusts - Skaistkalne, Kanepenes gadatirgus, festivāla turnīrs dambretē un šahā, Vecumnieku kausu izcīņa. 

12. augusts - Bauskas pilskalna estrāde, festivāls veltīts Bauskai kā jauniešu galvaspilsētai, festivāla turnīrs dambretē un šahā. 

26. augusts - Bauska, Kopienas centra telpas Pasta ielā, šaha un dambretes turnīri, Bauskas apvienības kausu izcīņa šahā un dambretē, kopvērtējums un balvas.


Mūs atbalsta - veikalu tīkls "MAXIMA Latvija", Bauskas novada dome, AS "Bauskas alus", minerālūdens "Venden", SIA "Geka", Māris un Ilona Putilovski no Lielbritānijas, Elgars Hoiers un Sandra Bogdāne-Hoiere no Lielbritānijas, Māris un Agita Vītoliņi no Bauskas, Javets Lackajs no Mineapolis-ASV un biedrība "Evolūcija".