Iecavas 1. posms

 Biedrības "Bauskas Prātnieks" rīkoto vasaras turnīru pirmais posms sākās Iecavas sporta svētkos 3. jūlijā. Šoreiz spēlējām festivālu formātā ne tikai dambreti, bet arī šahu. 

Kopumā piedalījās 26 dambretes spēlētāji un 14 šahisti. Kopumā spēlētāju bija vairāk, bet ne visi vēlējās būt reģistrēti turnīra tabulā - virkne atnāca vienkārši uzspēlēt, citi pat parādīja bērniem, kā spēlēt. Bija visādi. Iemēģinājām arī jauno novusa galdu. 

Dambretes kopvērtējumā uzvarēja un par Iecavas pilsētas sporta spēļu uzvarētāju dambretē kļuva Kristiāna Ivanova, otrā Poļina Ļadkova, trešais Gustavs Biļkevičs. Šaha kopvērtējumā par Iecavas pilsētas sporta spēļu uzvarētāju kļuva Kārlis Kazāks, otrais Patriks Kadiševskis, trešais Vilnis Gailums. Pa vecuma un spēju grupām sadalījumu var skatīt tabulās. 

Pašlaik izskatās, ka nākamais turnīrs būs Iecavas Jauniešu centra spēles, kas būs jūlija beigās - tur datumu precizēsim. Un izskatās, ka būs ļoti traks augusts - varbūt pat četri turnīri. 

Mūs atbalsta - veikalu tīkls "MAXIMA Latvija", Bauskas novada dome, "Bauskas alus", minerālūdens "Venden", SIA "Geka", SIA "Preses serviss", izdevniecības "Egmont Latvija", "Kuma" un "Dienas žurnāli", Māris un Ilona Putilovski no Lielbritānijas, Elgars Hoiers un Sandra Bogdāne-Hoiere no Lielbritānijas, Māris un Agita Vītoliņi no Bauskas, Javets Lackajs no Mineapolis - ASV un biedrība "Evolūcija".