Ātrais vimbu sprints

 Kā jau bija informācija, aizvadījām 20. aprīlī Vimbu svētku laikā "Ātro vimbu sprintu". Izrādījās, ka viesiem tiešām šāds formāts ir interesants un par to padomāsim arī nākamajā gadā. 

Rezultāti tabulās. Apsveicam galvenokārt tos, kam šīs sacensības bija pirmās šādas galda spēļu sacensības un priecājamies redzēt mūsu turnīros arī pirmo iecavnieku, turklāt ar diezgan labu sniegumu. Prieks bija redzēt sacensībās Rīgas šahistus - mūsējiem uzreiz palika intersantāka dzīve. Izskatās, ka uz nākamajām sacensībām aicināsim arī vēl citus ciemiņus. 

Nākamo reizi tiekamies 1. jūnijā Bauskas pilsētas svētkos, kur būs dambretes telts ar dambreti, šahu, aklo dambreti un arī šādiem tādiem pārsteigumiem. Vismaz tā izskatās. Reizē ir domas par vēl pāris pasākumiem - sekojiet informācijai, ziņosim. 

Mūs atbalsta Bauskas novada dome, veikalu tīkls "MAXIMA Latvija", Bauskas novada dome, "Bauskas alus", minerālūdens "Venden", SIA "Geka", SIA "Preses serviss", izdevniecības "Egmont Latvija", "Kuma" un "Dienas žurnāli", Māris un Ilona Putilovski no Lielbritānijas, Elgars Hoiers un Sandra Bogdāne-Hoiere no Lielbritānijas, Māris un Agita Vītoliņi no Bauskas, Javets Lackajs no Mineapolis - ASV un biedrība "Evolūcija".