Tiešsaiste tuvojas noslēgumam

Pamazām tuvojas noslēgumam pavasara tiešsaistes turnīri. Lai arī dalībnieku skaits nav liels, tomēr vairākās grupās ir izteikta intriga. Īpaši šahā, kur palikuši divi posmi, bet pirmais trijnieks min viens otram uz papēžiem. Tā kā šeit, izskatās, noslēgums var prasīt daudz nervu un pārdzīvojumu. Īpaši, ja būs mazāks dalībnieku skaits un tad programma dievs vien zina kā noraus sacensības. 

Lai arī sacensības plānots pabeigt aprīlī, tomēr balvas visdrīzāk pasniegsim pēc mēneša - 1. jūnijā Bauskas pilsētas svētkos, kad sadarbībā ar "Latvijas etnosporta asociāciju" un "Bauskas invalīdu biedrību" plānojam dambretes un šaha telti Saules dārzā - pie Viļa Plūdoņa pieminekļa. Tad arī gaidīsim visus ciemos uz dambretes turnīru festivāla formātā - lai arī gribam, lai jūs uzspēlētu, tai pat laikā skaidrs, ka cilvēki vēlēsies paskatīties arī uz visu citu, kas apkārt notiks. 

Ja nu kādu interesē - meklējam brīvprātīgos, kas būtu ar mieru palīdzēt tiesāt ne tikai dambreti vai šahu, bet arī tradicionālākus sporta veidus, kādus piedāvās "Latvijas Etnosporta asociācija". 

Mūs atbalsta Bauskas novada dome, veikalu tīkls "MAXIMA Latvija", Bauskas novada dome, "Bauskas alus", minerālūdens "Venden", SIA "Geka", SIA "Preses serviss", izdevniecības "Egmont Latvija", "Kuma" un "Dienas žurnāli", Māris un Ilona Putilovski no Lielbritānijas, Elgars Hoiers un Sandra Bogdāne-Hoiere no Lielbritānijas, Māris un Agita Vītoliņi no Bauskas, Javets Lackajs no Mineapolis - ASV un biedrība "Evolūcija".