Tiekamies Bauskas pilsētas svētkos!!!

Jau šīs nedēļas nogalē 1. jūnijā Bauskas pilsēta svinēs 415 gadu jubileju. Biedrības "Bauskas Prātnieks" apsveikums šajos svētkos būs mūsu klasiskais - dambretes telts, kurā šoreiz varēs spēlēt gan dambreti, gan šahu, gan šoreiz arī "Aklo dambreti" sadarbībā ar Latvijas Etnosporta asociāciju. 

SAules dārzā - tas ir, pie tirdzniecības centra "Kvēle", Plūdoņu un Saules ielas krustojumā, sāksim plkst. 10 no rīta un beigsim pirms plkst. 14. Turnīrs paredzēts festivāla formātā, lai netraucētu jums skatīt arī pārējos svētku piedāvājumus šajā laika posmā. Tiesa, ja kādam ir vēlme visu šo laiku pavadīt šajā vietā, tas būt to vērts, jo tieši šeit Bauskas biedrības piedāvās dažādus pārbaudījumus - gan varēs ieklausīties Bauskas kopienas "Pasta 5" pieredzē, gan arī izbaudīt ļoti plašu un interesantu piedāvājumu no Latvijas Etnosporta asociācijas puses - nūjas vilkšana, kīkings, etnospēles un daudz kas cits. 

Atgādinu, ka pasniegsim balvas tiešsaistes turnīru dalībniekiem. Tiem, kas nevarēs ierasties šajā dienā, izdomāsim, kad pasniegt. 

Novēlam visiem jauku un pozitīvu Bauskas pilsētas 415 gadu jubilejas atzīmēšanu!!!